جستجو برای:

معرفی کشورهای عرب زبان | سودان

معرفی-کشور-عربی-زبان-سودان

کشور مسلمان سودان هم، همانند دیگر کشور های آفریقایی سیاه پوست هستند و به زبان عربی سخن می گویند. مساحت این کشور بسیار زیاد است و جمعیت کلانی را در خود جای داده است.

موقعیت و زبان کشور سودان

بزرگترین کشور اسلامی، سودان نام دارد که در قسمت شمال شرقی قاره آفریقا واقع شده است. نوع حکومت این کشور نیز به صورت جمهوری می باشد و جمعیت آن، چیزی حدود ۵۶٬۰۰۰٬۰۰۰ نفر است. خارطوم، پایتخت این سرزمین می باشد و زبان رسمی مردمان سودانی عربی است. واحد پول رسمی مردم این منطقه، پوند است و مردم، بسیاری از معاملات و خرید و فروش های خود را از طریق این پول انجام می دهند. مساحت این کشور ۲٬۵۰۵٬۸۱۵ کیلومتر مربع می باشد. این کشور از لحاظ جغرافیایی در قسمت غربی دریای سرخ و در قسمت جنوبی کشور مصر قرار گرفته است. اکثر نواحی شمالی کشور سودان را صحراها و بیابان ها پوشانده اند.

اما در قسمت جنوب غربی و شرقی جنگل های استوایی نیز دیده می شود. آب و هوای این کشور نیز مانند دیگر سرزمین های آفریقایی، گرم و خشک است. اما در جنوب رطوبت و گرما مشاهده می شود. از جمله شهرهای مهم دیگر این کشور می توان به ام دورمان و بندر سودان اشاره کرد. اکثر مردم این کشور، به کشاورزی و دامپروری مشغول می باشند. اما تولید نفت نیز اخیراً برای این کشور درآمد های بسیاری داشته است. به طور کلی می‌توان گفت ۷۵ درصد سودانی ها مسلمان هستند و سایرین از دین های مسیحی و آنیمیست به شمار می آیند. نژاد اغلب مردمان سودانی، نژاد سامی می باشد و سایرین نیز سیاهپوستان اند.

اهرام-کشور-سودان

مناطق دیدنی سودان

از مهمترین مراکز باستانی و با قدمت کشور سودان می توان به اهرام مرو اشاره کرد. از لحاظ جغرافیایی، این بناهای تاریخی در حاشیه رود نیل قرار گرفته‌اند. باستان شناسان ساخت این اهرام  را به ۲۷۰۰ سال پیش نسبت داده‌اند. تا نه قرن پیش این اهرام، برای استفاده ملکه ها و شاهان سودانی مورد استفاده قرار می‌گرفت. در این اهرام، فرهنگ و تمدن کشورهایی مانند: مصر، رم و یونان مشاهده می شود. این بناهای تاریخی سالیان سال به دلیل نبود امکانات و عدم توجه کافی و تبلیغات گردشگری برای توریست‌ها و گردشگران کاملا ناشناخته بود و به فراموشی سپرده شده بود. اما امروزه، مسافران بسیاری از آنها دیدن می‌کنند.

موزه ملی سودان، از دیگر مناطق دیدنی می باشد که در پایتخت این کشور قرار دارد. ساخت این موزه در سال ۱۹۷۱ انجام شده است و در آن سه هزار اثر تاریخی که به حکومت پادشاهی رامسس مصری بازمی‌گردد، نگهداری می شود. مرتفع ترین مناطق این سرزمین، کوه های ایماتونگ نام دارند که سالانه مردم بسیاری از آنها دیدن می‌کنند. این کوه ها همچنین، منبع غنی از عناصری مانند نقره نیز به شمار می آیند.

نویسنده: سیده سحر حسینی مقدم
چقدر این مطلب رو دوست داشتین؟

2 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید