4 ورزشکار برتر عرب زبان + معرفی شاهزاده با حجاب
در این مقاله، قرار است با برترین ورزشکار زن عرب زبان دنیا آشنا شویم. ورزشکاران زن بسیاری از کشور های عرب زبان در دنیا، افتخار آفرینی داشته اند، که شاید تا به حال چیزی از آن ها به گوش تان نخورده باشد. این ورزشکاران در رشته های مختلف ورزشی فعالیت دارند که به اختصار، به توضیح آن ها خواهیم پرداخت.
1-انس جابر
انس جابر، تنیسور اهل کشور تونس، ورزشکار زن عرب زبان است که بسیار شناخته شده می باشد. این تنیسور حرفه ای، در سال 1994 در شهر قصر هلال کشور تونس متولد شد. و تا به امروز نیز، در همین شهر زندگی می کند. انس جابر، در رشته تنیس، به طور جدی از سال 2010 حرفه ای شد. و در سال 2012 نیز توانست به المپیک لندن راه یابد.
این ورزشکار زن عرب زبان، با قد یک متر و 67 سانتی متری، جزو تنیسور های راست دست دنیا می باشد. از دیگر افتخارات این بازیکن تنیس، می توان به حضور در سه گرند اسلم، در سه سال پیاپی اشاره کرد. تنیس آزاد فرانسه 2012، تنیس آزاد امریکا 2013 و تنیس ویمبلدون 2014.
بالاترین رتبه انفرادی انس جابر در تنیس، در نوامبر سال 2013 به دست آمده است. انس جابر 28 ساله، همچنان درحال ادامه دادن رشته ورزشی خود در بالاترین سطح ممکن است. هرچند نسبت به سال های 2013 و 2014، از لحاظ مقام هایی که بدست آورده، اندکی دچار افت شده است. اما این بازیکن هنوز مطرح ترین چهره ورزشی زن کشور تونس است، که باعث تشویق زنان و دختران بسیاری در کشور خود شده و بسیاری را نیز با رشته تنیس، آشنا کرده است.
2-زهرا لاری
شاید اگر زهرا لاری را، محبوب ترین ورزشکار زن عرب زبان محجبه بنامیم، به هیچ وجه اغراق نکرده باشیم. زهرا لاری، اسکیت باز اماراتی اهل ابوظبی است. که در سال 1995 در این شهر بدنیا آمد. مادر زهرا، اهل کارولینای شمالی است و آشنایی او با پدر زهرا، باعث مسلمان شدنش شد.
شروع اسکیت باز شدن زهرا، بنا بر گفته خودش، آنجایی بوده است که در کودکی با دیدن انیمیشن پرنسس یخی، جذب اسکیت شده و در سن 13 سالگی، یادگیری اسکیت را به طور جدی آغاز کرده است. زهرا لاری، در ابتدا برای شرکت در مسابقات رسمی و بین المللی، با مخالفت های پدر رو به رو شده است. چرا که پدر او، حرکات نمایشی این رشته را برای یک زن، جالب نمیدانست. اما این ورزشکار زن عرب زبان، تمام تلاش خود را کرد تا با حجاب کامل به موفقیت های بین المللی برسد. و توانست رضایت پدر خود را در این مسیر کسب کند. بهترین سال های ورزشی زهرا لاری، سال های 2016 تا 2018 بود. او در این دوسال، به اوج شهرت خود رسید و محبوبیت بسزایی را هم بین مردم کشورش و هم بین علاقمندان به اسکیت یخی در دنیا بدست آورد.
شاهزاده با حجاب
در بین اسکیت بازان حرفه ای و در کشور امارات، زهرا لاری ملقب به “شاهزاده یخی باحجاب” است. همچنین، بنا به این دلیل که زهرا اولین اسکیت باز اماراتی است که توانسته است، در مسابقات بین المللی و جهانی شرکت کند. محبوبیت دو چندانی را در بین مردم امارات کسب کرده است. او همچنین، در سال های 2016 و 2018 به عنوان قهرمان ملی کشور امارات متحده عربی شناخته شده است. این لقب برای یک ورزشکار زن، از بزرگترین افتخارات به شمار می آید.
زهرا لاری در سال 2020 با مردی از شهر ابوظبی ازدواج کرد و چند ماه پیش نیز، بارداری خود را در صفحه رسمی اینستاگرامش با منتشر کردن پستی، اعلام کرد.
3-سارا بسبس
سارا بسبس، ورزشکار زن عرب زبان اهل کشور تونس است. این بانوی ورزشکار، در شهر ابوظبی کشور امارات متولد شد. او، در رشته شمشیر بازی فعالیت می کند. سارا حضور در عرصه های جهانی رشته شمشیر بازی را از سال 2009 آغاز کرد. و تا مسابقات المپیک توکیو 2021 نیز در اوج آمادگی به سر برد و توانست به این مسابقات راه یابد.
قد سارا بسبس، ورزشکار شمشیرباز چپ دست، یک متر و 75 سانتی متر است. که با سلاح اپه در مسابقات مختلف شرکت کرده است و در قاره افریقا، پر افتخار ترین زن ورزشکار در این رشته ورزشی می باشد. او در مسابقات قاره آفریقا، از سال 2009 تا 2016 موفق به کسب مدال طلا شد. و در سال های ابتدایی فعالیت حرفه ای خود، یعنی سال 2007 و 2008 نیز، در این مسابقات موفق به کسب مدال برنز شده است. در مسابقات جهانی سال 2015 که در شهر مسکو برگزار شد، سارا توانست مدال برنز انفرادی را از آن خود کند.
این ورزشکار زن عرب زبان، در سال 2017، با ایوب فرجانی، مرد اهل تونس که او نیز در رشته شمشیر بازی فعالیت می کند، ازدواج کرد. این دو ورزشکار تونسی، چند ماه پیش صاحب دو فرزند دوقلو شدند.
4- یاسمین امر الدباغ
پس از آشنایی با چند ورزشکار زن عرب زبان، این بار به معرفی دونده ای از کشور عربستان سعودی می رویم. یاسمین الدباغ، ورزشکار دو و میدانی عربستانی است، که در مسابقات دوی سرعت 100 متر زنان شرکت می کند.
یاسمین 25 ساله، در شهر لندن کشور انگلستان متولد شد. این ورزشکار محجبه عربستانی، در المپیک تابستانی 2021 توکیو، توانست افتخار پرچمداری کاروان کشور خود را داشته باشد. به همین دلیل، در بین زنان کشور عربستان بسیار محبوب شد.
حضور ورزشکاران زن عربستانی، در المپیک سال 2012 برای نخستین بار رخ داد. از آن پس ورزشکاران زن این کشور، امید و انگیزه زیادی برای استعدادیابی ورزشی و ادامه رشته های مختلف پیدا کردند. که این امر باعث شد دخترانی چون یاسمین الدباغ که به گفته خودش، از 11 سالگی رشته دو و میدانی را فراگرفته است، بتوانند فرصت درخشش در مسابقات جهانی را پیدا کند. و در سطح بالاتری استعداد و توانایی ورزشی خود را محک بزند.
با وجود اینکه، یاسمین در مسابقات مختلفی شرکت کرده است، اما به رتبه قابل توجهی دست نیافته است. ولی با توجه به محبوبیتی که توانست در بین زنان کشور عربستان پیدا کند. همواره از او به عنوان یک الگوی پر تلاش یاد شده است. این امر می تواند، در راستای تشویق دختران عربستانی و سایر ملل عرب زبان، نتیجه ای قابل قبول داشته باشد.
ما را در اینستاگرام دنبال کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.