برترین خواننده های مرد عرب زبان + زندگینامه
در این مطلب برای شما عزیزان، بزرگترین ستاره های موسیقی دنیای عرب را معرفی می کنیم. برترین خواننده های مرد عرب زبان که بسیار در کار خود مهارت دارند. هنرمندانی که بسیاری از شما نام آن ها را شنیده اید و با ترانه و آهنگ های آن ها حتما خاطره دارید. برخی خوانندگان، متعلق به نسل قدیم و برخی خوانندگان برای نسل جدید و با سلیقه های آن ها، آلبوم منتشر می کنند.
1-کاظم الساهر:
کاظم جبار ابراهیم سامرائی، معروف به کاظم الساهر، خواننده مرد عرب 64 ساله و آهنگ ساز اهل عراق می باشد که لقب قیصر یا همان سلطان موسیقی عرب را به خودش اختصاص داده است. گفته می شود، او آهنگسازی همه ترانه های خودش را به تنهایی انجام داده و توانسته بیش از ۱۰۰ میلیون آلبوم به فروش برساند و بالاترین رتبه حضور در کنسرت عربی در تمام دوران، مربوط به اوست. او از کودکی به موسیقی علاقه داشت و با شنیدن رادیو وارد این حوزه شد.
وی با ترانه سرایی و نوازندگی گیتار کار خودش را شروع کرد. فارغ از مسئله خوانندگی، او با شرکت در مراسم و رویدادهای خیریه توانست جوایز متعددی از جمله مدال سفیر آهنگ های عراقی را در کارنامه خود به ثبت برساند. سبک این خواننده مشهور، عربی استاندارد مدرن یا «فصحا» می باشد. همچنین سابقه بازیگری در سریال مسافر در کارنامه او دیده می شود که توانست هنرپیشه اول آن مجموعه نیز بشود. گفتنی است که او در سالن سلطنتی انگلستان معروف به رویال آلبرت هال اجرا داشته است.
2-راغب علامه :
راغب علامه آهنگساز، مجری و خواننده مرد عرب می باشد که در سال 1962 در لبنان به دنیا آمد. او تنها 18 سال داشت که با شرکت در برنامه تلویزیونی معروف شد. ترانه “الحمدالله علی السلامه” از آثار ماندگار اوست. او در دوران حرفه ای فعالیت خود، جوایز موسیقی زیادی کسب کرده و همچنین به عنوان داور اصلی در برنامه استعداد یابی عرب آیدل، ایفای نقش کرده است.
3-ایهاب توفیق:
ایهاب توفیق، خواننده مرد عرب که از کودکی نواختن عود را آموخت و از 9 سالگی عاشق موسیقی شد. وی یکی از بزرگ ترین خوانندگان مصری است و پدرش احمد توفیق، بازیگر و کارگردان فیلم است. یکی از ویژگی های او، برخورداری از تحصیلات آکادمیک موسیقی و مدارج ارشد و دکترا در این زمینه است. اولین آلبوم وی در سال 1989 با نام Dany منتشر شد. وی همچنین کنسرت خیریه ای با حضور بیش از 50 هزار نفر برگزار کرد و عواید آن را برای کمک مالی به عراقی هایی که در جنگ خلیج فارس معلول شده بودند، در نظر گرفت. گفتنی است وی در سال 2007، آهنگ « إلا رسول الله » را در واکنش به کارتون دانمارکی که تصویر منفی از پیامبر نشان داده بود، منتشر کرد و مورد تحسین قرار گرفت.
4-عبدالحلیم حافظ
عبدالحلیم حافظ، متولد 1929 در روستای الحوات واق در شمال قاهره است. بدون شک عبدالحلیم حافظ، بهترین خواننده مرد عرب مصری است که لقب «بلبل سبزه رو» را به خود اختصاص داده بود و در دوران طلایی موسیقی مصر، با خوانندگان معروفی چون ام کلثوم و فرید الاطرش جزء ستون های موسیقی این کشور بود. بطوریکه همواره در اجراهای خود شنوندگان را به وجد می آورد. البته او بیشتر کنسرت اجرا کرده است و آثار چندانی در کارنامه او دیده نمی شود.
آلبوم فالگیر تنها اثر اوست که سال ۱۳۸۲ توسط انتشارات آوای باربد در ایران منتشر شد. وی همچنین نوازنده برجسته عود، گیتار، طبل، پیانو و کلارینت بود. گفته می شود که شهرت او در حدی بوده که پس از مرگش عده ای دست به خودکشی زده بودند. او عمر کوتاهی داشت و در 47 سالگی بر اثر بیماری، دار فانی را وداع گفت که البته مراسم خاکسپاری پرشکوهی برای ایشان برگزار شده بود و جمعیت بسیاری حضور داشتند.
5-عمرو دیاب:
عمرو دیاب، خواننده مرد عرب که در سال 1961 در بندر پورت سعید از توابع مصر در خانواده هنری به دنیا آمد. او موسیقی عربی و پاپ غربی را تلفیق نموده و سبک موسیقی مدیترانه ای را بوجود آورد. وی اولین آلبوم هنری خود را در سال 1983 با عنوان «یا طریق» وارد بازار کرد و پس از آن دو آلبوم دیگر در سالهای 1984 و 1987 عرضه کرد. وی آلبوم «میال» را در سال 1988 منتشر کرد که سر و صدای زیادی به پا کرد و در خاورمیانه معروف شد. همچنین او در سال 1990 در مسابقات African Sport به عنوان نماینده کشور مصر انتخاب شد و در آنجا به سه زبان عربی، فرانسوی و انگلیسی آواز خواند که از طریق شبکه CNN هم پخش شد.
6-فرید الاطرش:
فرید الاطرش متولد 1910 آهنگساز معروف، خواننده مرد عرب و اهل سویدا از اتباع کشور سوریه می باشد. وی لقب پادشاه عود نوازان را به خود اختصاص داد و در دوران فعالیت هنری خود توانست 500 آهنگ را ضبط کرده و در 31 فیلم ایفای نقش کند. وی دوران ابتدایی، تحصیلات خودش را در مدرسه فرانسوی آلفرد در قاهره سپری کرد. ولی در نهایت با توجه به روحیه هنری که داشت توانست تحصیل رایگان در مدرسه هنری کاتولیکی روم داشته باشد.
این خواننده مرد عرب پس از کسب شهرت، به همراه سامیه جمال زوج هنری تشکیل داده و در 6 فیلم هنرنمایی مشترک داشتند که البته علیرغم علاقه ای که به او داشت منجر به ازدواج این دو نشد. چرا که او معتقد بود ازدواج استعداد هنرمند را می کشد و او هرگز ازدواج نکرد و سرانجام در سال 1974 در بیمارستانی واقع در بیروت جان سپرد و پیکرش در قاهره و در کنار خواهر و برادرش، به خاک سپرده شد.
7-سعد لمجرد
سعد لمجرد خواننده مرد عرب، در رباط مراکش به دنیا آمده است و در ردیف خوانندگان بسیار محبوب جوانان می باشد. این خواننده مشهور، در خانواده ای کاملا هنری، بزرگ و تربیت شده است. پدر او بشیر لمجرد، خواننده کلاسیک است و مادرش نیز، از بازیگر ها و کمدین های قدیمی کشور مراکش است. سعد، در برنامه ای تلویزیونی که از شبکه های لبنانی در حال پخش بود، معروف شد و استعداد خود را نشان داد. او در سال 2020، به عنوان برترین خواننده عرب زبان برگزیده شد. اولین آلبوم سعد، در سال 2013 منتشر شد. این خواننده مشهور، علاوه بر خوانندگی در دنیای بازیگری هم گام های مهمی برداشته است. برای مثال، در فیلم سینمایی “الروح” به عنوان نقش اول مرد ایفای نقش کرد.
8-سامی یوسف
سامی یوسف خواننده مرد عرب، که آهنگساز، ترانه سرا، خواننده و تهیه کننده می باشد، در سال ۱۳۵۹ در تهران متولد شده است. شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید این خواننده، متولد ایران است و پدر وی بابک رادمنش، از آهنگسازان و ترانه سرایان ایرانی به شمار می رود. این خواننده که از سال ۲۰۰۳ میلادی فعالیت خود را آغاز کرده، از سوی مجله تایم آمریکا و مجله گاردین انگلستان به ترتیب به عنوان “بزرگترین ستاره پاپ اسلام” و “ستاره پاپ مقدس” معرفی شده است. سامی یوسف در ایران و سایر کشورهای اسلامی طرفداران بی شماری دارد و از او تاکنون هفت آلبوم موسیقی و چند تک آهنگ منتشر شده است. “برکت” نام آخرین آلبوم این خواننده مشهور می باشد. شاید این سوال در ذهن شما باشد که این خواننده، چطور مشهور شده است؟
سامی یوسف در سنین کودکی به همراه پدر و مادرش به کشور انگلیس مهاجرت می کند و در همان سالها با انواع سازها مانند: ویولون، پیانو، تار و سنتور آشنا می شود. او در سن ۱۸ سالگی به یکی از آکادمی های معتبر موسیقی در لندن رفته تا این رشته هنری را به صورت کاملاً تخصصی فراگیرد. بیشتر ترانه های سامی یوسف، موضوعاتی اسلامی و معنوی دارند. همچنین برخی از آهنگ های او، به موضوعات اجتماعی و بشردوستانه اشاره می کند.
شاید خیلی از افراد دلیل موفقیت این خواننده را چهره او بدانند، اما مطمئناً چند زبانه بودن این خواننده و و موضوعات ترانه ها، در موفقیت او بی تاثیر نیست. از این خواننده مرد عرب زبان، مصاحبه های مختلفی منتشر شده و او در تمامی مصاحبه های خود چنین گفته است: ” ملیت من بریتانیایی می باشد، اما فرهنگ من ایرانی و قومیت من آذری است. اما شخصیت من شکل گرفته از تمامی این هاست.”
9-محمد الحماقی
خواننده مرد عرب، محمد الحماقی در قاهره مصر دنیا آمده است. این خواننده که متولد ۱۳ آبان ۱۳۵۴ می باشد، در کشور مصر بسیار مشهور است. بسیاری از افرادی که علاقمند به موسیقی عربی هستند، این خواننده بزرگ را میشناسند. در لیست موزیک های خود به طور حتم آهنگ های او را دارند. محمد، از کودکی در تمامی مراسمات مدرسه و جشن ها خوانندگی می کرد و استعداد فوق العاده او در این زمینه باعث می شد که پس از گوش دادن به ترانه های مختلف، آن ها را روی آلات موسیقی گوناگون به خصوص ارگ بتواند پیاده کند. شاید برایتان جالب باشد که الحماقی زمانی از بازیکنان تیم الاهلی بود اماعلاقه زیاد به موسیقی باعث شد تا فوتبال را کنار بگذارد.
همچنین او با توجه به علاقه شدید به هنر موسیقی، توانست مدرک تحصیلی خود را در این رشته، از آکادمی هنرهای مصر دریافت کند. طرفداران حماقی، کاملاً با او آشنا هستند و می دانند که محمد به ساز گیتار کاملاً مسلط است. به او لقب استاد موزیک پاپ و تک تیرانداز دادهاند. حماقی نیز مانند سامی یوسف، فعالیت موسیقایی خود را از سال ۲۰۰۳ آغاز کرده و تاکنون ۸ آلبوم منتشر و روانه بازار کرده است. از جوایز و افتخارات محمد حماقی می توان به عنوان بهترین خواننده مرد عرب، بهترین خواننده جوان و بهترین هنرمند اشاره کرد.
برای تقویت مکالمه عربی، می توانید آهنگ های عربی را پلی کنید. و به محتوای آن گوش فرا دهید. خواننده مرد عرب، خواننده زن عرب، بازیگران عربی و … دارای صفحات مجازی در اپلیکیشن اینستاگرام هستند. با مراجعه به صفحات آن ها، می توانید زبان عربی را یاد بگیرید. مکالمه عربی در بسیاری از موارد برای زبان آموزان، با رعایت این شرایط بهتر خواهد شد.
چطور می توان مکالمه کرد؟
اگر قصد دارید خواننده مرد عرب را بشناسید، این مقاله را به طور کامل مطالعه کنید. ما تمامی تلاش خود را کردیم تا در این مقاله بهترین خواننده های عرب را به شما معرفی کنیم. یکی از ابزار های یادگیری مکالمه عربی، گوش دادن به موسیقی است. موسیقی های عربی، برای یادگیری مکالمه عربی بسیار مفید هستند. موسیقی عربی گوش دهید. معانی آن را بخوانید. و سعی کنید با یادگیری کلمات جدید، مکالمه عربی خود را تقویت کنید.
ما برای تقویت مهارت شما در مکالمه به زبان عربی، چند آهنگ عربی در بخش ابزارهای تقویت مهارت زبان عربی قرار داده ایم. برای شنیدن این آهنگ های عربی از لینک زیر استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.