معرفی کشورهای عرب زبان | جیبوتی
معرفی کشورهای عربی زبان به جیبوتی رسید. در این مطلب کشور جیبوتی را به شما معرفی می کنیم. در اینجا همراه ما باشید تا با این کشور آفریقایی بیشتر آشنا شوید.
در کانال تلگرام ما، نکات پر کاربرد درباره یادگیری زبان عربی قرار داده شده است.
موقعیت و جغرافیا جیبوتی
جیبوتی، یکی دیگر از کشور های عربی زبان است که 23181 کیلومتر مربع مساحت دارد. این کشور، در قسمت شاخ آفریقا واقع شده است. پایتخت آن نیز، شهر جیبوتی می باشد. جیبوتی، از قسمت شمال با اریتره، ازغرب و جنوب با اتیوپی واز سمت جنوب شرقی با سومالی هم مرز می باشد. با بررسی تاریخچه این کشور متوجه خواهیم شد که شعر و آوازهای مردم عربی عشایر این منطقه، تاریخی بس دراز دارد. از چندین هزار سال پیش مردم جیبوتی، با پشت سر گذاشتن دریاها و خشکی ها، برای تجارت به کشورهایی مانند: هند، چین و مصر سفر می کردند. این کشور از لحاظ جغرافیایی، بسیار به شبه جزیره عربستان نزدیک است. به همین دلیل، مردمان این منطقه جزو اولین کشور های عربی زبان بودند که به دین اسلام گرایش پیدا کردند. جیبوتی، در سال ۱۸۶۲ به استعمار فرانسه در آمد و در سال ۱۹۷۷ استقلال خود را اعلام کرد.
برای یادگیری و تسلط به زبان شیرین عربی، به این لینک مراجعه کنید.
این کشور را می توان به دو قسمت تقسیم بندی کرد: قسمت هایی که کوهستانی می باشند و بخش هایی که از فلات تشکیل شده اند. در قسمت های مرتفع، مقداری بارش باران در سال مشاهده میشود. اما به طور کلی، آب و هوای این سرزمین، گرم و خشک و بیابانی می باشد. زمین های جیبوتی و خاک های این سرزمین، برای کشاورزی مناسب نیستند. به طور کلی، میتوان گفت که کمتر از ۵ درصد از خاک این منطقه را مراتع طبیعی تشکیل می دهند. جیبوتی، از لحاظ موقعیت جغرافیایی، کاملاً استراتژیک است. زیرا، آب های خلیج عدن در این منطقه، فرورفتگی دارند. همین موضوع باعث شده است که کشور جیبوتی برای مناسبات سیاسی و اقتصادی شرق آفریقا، بسیار مهم باشد.
زبان و مناطق دیدنی جیبوتی
در این قسمت از مقاله، قصد داریم درباره زبان و مناطق بکر یکی دیگر از کشور های عربی زبان به نام جیبوتی صحبت کنیم. جیبوتی یک میلیون نفر جمعیت دارد که حدود ۹۴ درصد از آنها مسلمان هستند. و سایر جمعیت، دین مسیحیت را برگزیدهاند. دو زبانی که در این کشور به رسمیت شناخته شده است، زبان فرانسوی و عربی می باشد. ۶۰ درصد از مردم این کشور، سومالیایی هستند و ۳۵ درصد از آن ها مردم قوم عفار می باشند. از مکان های دیدنی و گردشگری این کشور میتوان به ساحل خورآمبادوی، پارک ملی جنگل روز، دریاچه عسل، مسجد حمودی موزه هتل و … اشاره کرد. دریاچه عسل، یکی از مناطق بی نظیر در این کشور می باشد که در خلیج تدجورا قرار گرفته است.
این دریاچه در شهر جیبوتی واقع است و از ذخایر نمکی سرشار می باشد. به طوری که مردمان محلی، آن را با عنوان “گنجینه ملی” می شناسند. مسجد حمودی، یکی دیگر از مکان های دیدنی شهر جیبوتی است که هر روزه پذیرای بسیاری از نمازگزاران می باشد. شخصی به نام حمودی این مسجد را بنا کرده است و به همین دلیل نام او، بر روی این بنا قرار گرفته است. موزه هتل نیز، از دیگر مناطق دیدنی پایتخت این کشور می باشد. این موزه، ساختی کاملا مدرن و تاریخی دارد. فضای بیرونی این موزه، کاملا مدرن بازسازی شده است، اما فضای داخلی آن حالتی تاریخی دارد و مانند هتل ساخته شده است.
ما را در اینستاگرام دنبال کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.