معرفی کشورهای عرب زبان | کویت
معرفی کشور کویت در سلسله مطالب معرفی کشورهای عرب زبان در نوبت انتشار قرار گرفت. در این مطلب جذاب همراه ما باشید.
جمعیت و موقعیت
کشور کویت، در غرب آسیا قرار دارد و مرزهای مشترک زمینی با عراق و عربستان سعودی و مرزهای مشترک آبی با ایران از طریق خلیج فارس دارد. پایتخت کنونی این کشور، شهر کویت می باشد. زبان مردمان این منطقه عربی است و واحد پول آن نیز دینار می باشد. در سال ۲۰۲۱ میلادی، جمعیت این کشور چهار میلیون و شصت و هفت هزار نفر تخمین زده شد که حدود یک میلیون از آن ها در پایتخت زندگی می کنند. سه میلیون دیگر، جزو اتباع خارجی به حساب میآیند. جمعیت مهاجر این سرزمین، از ۱۰۰ کشور مختلف جهان می باشند. در میان تمامی ساکنان این کشور، نیمی از آن ها عرب هستند و دیگر ساکنان آن نیز مهاجرانی از کشورهای: هند، نپال، بنگلادش، ایران، تایلند و… می باشند.
دین اکثر مردم این کشور اسلام است. اما در مورد مذاهب اسلامی این کشور آمار دقیقی وجود ندارد. به طور تقریبی، تخمین زده میشود که ۶۰ درصد از از آن ها سنی و ۴۰ درصد شیعه می باشند. اما تاریخ این کشور به ایران باستان باز می گردد. زیرا، بازرگانی و داد و ستد در گذشته توسط ایرانیان در این منطقه انجام می شده است؛ به ویژه مردمانی که در شهرهای بوشهر و خوزستان ساکن بودند. بیشترین وسعت این کشور را، دشت های شنی تشکیل می دهند. این دشت ها، ارتفاعات متغیری دارند. بیشترین ارتفاعی که در برخی قسمت ها مشاهده شده، چیزی حدود ۳۰۰ متر می باشد.
واردات و صادرات
ذخایر نفتی و فرآورده هایی که از آن تولید می شوند، مطمئناً مهم ترین بخش صادرات کشور کویت می باشند که رقمی حدود ۹۶ درصد از آن را شامل می شود. به جز فرآورده های نفتی، سایر نیازمندی های مردم این منطقه، از کشورهای خارجی تامین می شود. این کشور به دلیل برخورداری از جمعیت بسیار کم، از درآمد سالیانه بالایی برخوردار است. به طوری که می توان درآمد هر شهروند را چیزی حدود ۶۹ هزار دلار پیشبینی کرد. نرخ تورم نیز در این کشور، کمتر از 0.2 درصد می باشد. به همین دلیل نیز، خانواده های کویتی از رفاه بسیار خوبی برخوردار می باشند.
در این کشور، شهروندی یافت نمی شود که زیر خط فقر زندگی کند. همین موضوع باعث شده است، تمایل به تجملات و تشریفات به جزیی از فرهنگ مردم تبدیل شود. نیروی کاری که در این کشور مشغول به فعالیت هستند، چیزی حدود یک میلیون نفر می باشند. که اکثر آن ها مهاجران کشورهای دیگر هستند.
نیمی از جمعیت نیروی کار این کشور، در بخش های دولتی استخدام هستند و حدود ۴۰ درصد دیگر، در قسمتهای خدماتی مشغول به فعالیت می باشد. ۱۰ درصد باقیمانده نیز، در قسمت صنعت و کشاورزی شاغل هستند. دینار کویت، با ارزش ترین واحد پول دنیا است. از شرکای مهم اقتصادی این کشور، می توان به: آمریکا، هند، ژاپن، انگلیس، آلمان، سنگاپور و … اشاره کرد. به دلیل، روحیه مصرف گرایی که شهروندان این منطقه دارا می باشند، کالاهای وارداتی بسیاری به این کشور وارد می شود. و در بین تمامی کشورهای دنیا بیشترین نرخ واردات به این منطقه باز می گردد. مهم ترین اقلام وارداتی به این منطقه شامل: انواع خودرو و لوازم یدکی آن، هواپیماها، جواهرات، فلزهای گرانبها، دام های زنده، پوشاک و انواع البسه، دارو، دکوراسیون و لوازم خانه، سیگار و … می باشند.
درباره کویت بیشتر بدانید
کلمه کویت برگرفته از واژه “کوت” به معنای قلعه کوچک است. در لغت نامه هندی، کوت به کلمه ای گفته می شود که در اطراف آن دژ هایی وجود داشته باشد. در زمان سلسله عباسیان، این کشور را “کاظمه البحار” میخواندند. اما اعضای دریانورد و جهانگرد کشور پرتغال هلند و انگلیس، به آن قرین می گفتند. مردم طایفه های عتبی که ساکن عربستان مرکزی بودهاند، جز ابتدایی ترین ساکنان کشور کویت محسوب می شوند. درگذشته این کشور، شامل اقامتگاه هایی با معماری بسیار معمول بود. این اقامتگاه ها، توسط قلعه بسیار کوچکی محافظت و نگهداری می شدند. سپس، اعرابی که در آنجا ساکن بودند با بستن اتحادی میان خود و دیگر قبایل و طایفه ها، توانستند جایگاه خود را مقابل طوایف خالد که در قسمت شمال شرقی کشور عربستان صاحب نفوذ و همچنین قدرت بسیار بودند، تثبیت کنند.
این کشور، جزو مناطق استراتژیک آسیا محسوب می شود. زیرا، در قسمت نهایی شمال غربی حوزه خلیج فارس قرار دارد. و با کشورهایی چون: ایران، عربستان و عراق همسایه می باشد. قرار گیری در این منطقه، موقعیت استراتژیک آن را تشدید کرده است. از دلایل دیگر مهم بودن این کشور می توان به: وجود منابع نفتی و ذخایر گاز طبیعی بسیار در این کشور اشاره کرد. آخرین قسمت های حوزه خلیج فارس به سواحل و بندر های این کشور منتهی میشود و وجود منابع بزرگ نفتی اهمیت آن را دوچندان کرده است.
برج ها، بی نظیر ترین جاذبه گردشگری
بسیاری از افراد کشور کویت را با برجهای مرتفع و زیبای آن می شناسند. اما این کشور از جاذبه های گردشگری و دیدنی مانند: دریاچه مصنوعی، پارک های آبی، بازارهای تجاری مختلف و … برخوردار است. برج های کویت، از معروف ترین و مشهورترین جاذبه های گردشگری این کشور می باشند. هدف از ساخت این برج ها، نشان دادن نماد این کشور و همچنین هنر اسلامی است. این برج ها، یادآور مناره های مساجد سمرقند و بخارا نیز هستند. علاوه بر آن، در اطراف این سازه های مرتفع، ساختمان و بنایی دیده نمیشود. بنابراین، برای عکاسان و هنرمندان صحنه های خارق العاده ای خلق شده است تا بتوانند عکس های بسیار زیبا و بی نظیر ثبت کنند.
اگر برج های این کشور را در موتورهای جستجوگر سرچ کنید، می توانید تصویر بهتری از آن ها در ذهن خود تجسم کنید. برج اصلی ۱۸۷ متر ارتفاع دارد و شامل دو کره در انتهای خود می باشد. کره پایینی، از ذخایر آب ۴۵۰۰ متر مکعبی، برخوردار است. و رستورانی با ظرفیت 90 نفر، کافه و دیگر بخش ها، در آن گنجانده شده است. کره بالایی نیز، با ارتفاع ۱۲۳ متری از سطح دریا، هر ۳۰ دقیقه یک بار به دور خود گردش می کند. اگر به بالای این برج بروید می توانید مناظر شهر را به صورت ۳۶۰ درجه مشاهده کنید.
برج دوم ، ۱۴۷ متر ارتفاع دارد و تنها به عنوان منبع آب از آن استفاده می شود. به برج آخر نیز، مسئولیت کنترل و تنظیمات برق و روشنایی دو برج دیگر داده شده است. این برج ها، در مرکزیت پایتخت این کشور قرار دارند.
سفر به کویت و تسلط به عربی
برای اینکه بتوانید سفر خوبی به کویت داشته باشید، لازم است زبان عربی بدانید. زبان عربی، زبان ثبت شده سازمان ملل است. عربی زبان قرآن است و خداوند برای یکپارچه ساختن ملت ها از این زبان در قرآن بهره گرفته است. در کشور کویت، زیبایی های فراوانی وجود دارد. اگر می خواهید به عنوان توریست و مسافر به این کشور سفر کنید، دانستن زبان عربی کمک شایانی به شما می کند. در ادامه روش های یادگیری هر چه بهتر زبان عربی را به شما خواهیم گفت.
روش های یادگیری زبان عربی
برای فراگیری زبان عربی، روش های گوناگونی وجود دارد. اگر بخواهید به صورت حضوری عربی را یاد بگیرید، یک استاد خبره بر گزینید. اساتید به صورت خصوصی و عمومی کار تدریس را انجام می دهند. بستگی دارد مدت زمانی که می خواهید عربی یاد بگیرید، چقدر باشد. اگر وقت کمی دارید، استاد خصوصی حضوری چاره ساز است. اما اگر زمان برای شما مهم نیست و صرفا یادگیری مد نظر است، کلاس های عمومی عربی بر دارید.
روش های آنلاین برای یادگیری عربی
از جمله روش های بسیار کار ساز، برای فرا گرفتن زبان عربی انتخاب روش های آنلاین است. مسیر های آنلاین، به شما کمک شایانی در راستای آموزش خواهد کرد. از جمله مزیت های روش های آنلاین، صرفه جویی در زمان و هزینه است. شما با استفاده از یک استاد کاربلد در زبان عربی، مطمئنا مسیر یک ساله را چند ماهه طی خواهید کرد. در ادامه می خواهیم یکی دوره بسیار پر طرفدار برای یادگیری عربی به شما معرفی کنیم. دوره ای که تاکنون زبان آموزان زیادی در آن شرکت کرده اند و راضی بوده اند.
یادگیری عربی با دوره عربی پلاس
محمد کارمی، یکی از اساتید برتر حوزه عربی در ایران است. ایشان با تلاش و پشتکار پیاپی توانسته است در مدت کوتاهی به عربی مسلط شود و آموخته های خود را به زبان آموزان منتقل کند. روش هایی که محمد کارمی در آموزش عربی دارد، زبانزد است. یکی از دوره های بسیار پر طرفدار ایشان، عربی پلاس نام دارد. با شرکت در دوره عربی پلاس، می توانید جملات و اصطلاحات کاربردی عربی را یاد بگیرید. و در سفر به کویت یا دیگر کشور های عربی به کار بگیرید. با خرید این دوره، می توانید در کوتاه ترین زمان ممکن به عربی تسلط پیدا کنید. برای خرید دوره عربی پلاس، روی لینک زیر کلیک کنید.
خرید دوره عربی پلاس محمد کارمی
در اینستاگرام ما مطالب جذاب تری در این حوزه را دنبال کنید.
نویسنده: سیده سحر حسینی مقدم
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.