جستجو برای:
  • درباره من
  • دوره هدیه مکالمه عربی
  • مطالب مفید
  • مهارت مکالمه به زبان عربی
  • مکالمه عربی
  • سوالات متداول
  • آکادمی کارمی
  • همه چیز درباره مکالمه عربی

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

ارسال مجدد کد یکبار مصرف (00:60)

ثبت نام

A password will be sent to your email address.

داده های شخصی شما برای پشتیبانی از تجربه شما در این وب سایت، برای مدیریت دسترسی به حساب کاربری شما و برای اهداف دیگری که در سیاست حفظ حریم خصوصی ما شرح داده می شود مورد استفاده قرار می گیرد.

ارسال مجدد کد یکبار مصرف (00:60)
  • 09370456186
  • info@mohammadkaremi.ir
0
محمد کارمی
  • خانه
  • محمد کارمی
    • آکادمی کارمی
  • دوره های آموزش زبان عربی
  • مکالمه عربی
    • تقویت مکالمه عربی
    • مطالب مفید
  • سوالات متداول
  • مشاوره رایگان
  • همه چیز درباره مکالمه عربی
ورود و عضویت

وبلاگ

محمد کارمی > مطالب مفید > آموزش زبان عربی > اهمیت فراگیری و آموزش زبان دوم

اهمیت فراگیری و آموزش زبان دوم

11 اردیبهشت 1401
آموزش زبان عربی
اهمیت-فراگیری-و-آموزش-زبان-دوم

می توان زبان را ابزاری بسیار قدرتمند و یک سامانه منظم توصیف کرد که برای ارتباط و برقراری رابطه با دیگران بسیار سودمند می باشد. انسان ها، موجوداتی اجتماعی هستند و همواره در طول تاریخ تلاش کرده اند تا آموزش زبان را در اولویت اهداف خود قرار دهند. زیرا یکی از اصلی ترین نیازهای آنها، ایجاد ارتباط با همنوعان خود در قالب فهمیدن مطالب دیگران و فهماندن جملات خود به آن ها بوده است.

 

کارایی زبان

زبان، ابزار قدرتمند ارتباطی است  و از ابتدای پیدایش بشر تاکنون به شیوه‌های مختلفی گسترش و ترویج یافته است. زبان شناسی نیز، علمی است که به بررسی ساختار زبان در حوزه‌هایی مانند: صرف، نحو، آواشناسی و … می پردازد. این علم، قدمتی نوپا داردهمواره در تلاش بوده است تا به سوالاتی مانند زبان چیست؟ چگونه انسان ها از دیرباز تا کنون توانستند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند؟ زبان چه ساختارهایی دارد؟ کودک چگونه زبان مادری را فرا می‌گیرد؟ زبان انسان به چه صورت تکامل پیدا کرده است و … می پردازد. در این علم، زبان انسان به سه بخش گفتاری، نوشتاری و اشاره تقسیم‌بندی شده است.

زبان گفتاری، شامل مجموعه ای از علائم و نشانه های صوتی است. هر فردی از ابتدای زندگی خود آن را فرا می گیرد و پیش از ورود به مدرسه از آن برخوردار خواهد بود. آموزش زبان نوشتاری، از بدو ورود به مدرسه آغاز می شود. این زبان، مجموعه ای از نشانه ها و حروف خطی می باشد. اما سومین تقسیم بندی شامل زبان اشاره می‌شود که بیشتر برای افراد ناشنوا مورد استفاده قرار می‌گیرد و آموزش داده می‌شود. این زبان، برای نوزادان و کودکان تازه متولد شده نیز، مورد استفاده قرار می گیرد.

 

درباره زبان مادری

زبان نخست یا مادری، به زبان شخصی گفته می‌شود که هر فرد معمولا از ابتدای کودکی آن را فرا می گیرد. و به بهترین شکل ممکن با آن سخن می گوید. زبان مادری، یک اصطلاح به شمار می‌رود و به این معنا نیست که این زبان همان زبانی است که مادر انسان با آن سخن می گوید و سعی در آموزش زبان به کودک خود دارد. در بسیاری از کشورها اصطلاح زبان مادری، به زبان قومی افراد دلالت دارد تا زبان نخست آنها.

باید گفت در رشته پزشکی و به ویژه حوزه تخصصی علم عصب شناسی، زبان مادری در مقایسه با دیگر زبان ها که فرد به هنگام بزرگسالی آن ها را فرا می‌گیرد، یا همان زبان دوم، جایگاه متفاوت‌تری را در مغز اشغال می کند. به طوری که اگر فرد دچار آسیب های مغزی شود، این آسیب ها سبب اختلال در زبان دوم خواهند شد. این موضوع باعث می‌شود که فرد ابتدا توانایی سخن گفتن در زبان دوم را از دست دهد. اما بتواند با زبان مادری خود به طور کامل سخن بگوید.

داخل کشور ما، زبان‌ها و گویش‌های بومی مختلفی وجود دارد که باب های متفاوتی در بحث زبان شناسی، به روی افراد علاقه مند گشوده است. در حوزه زبان شناسی، تاکنون همایش ها و کنفرانس های مختلفی برگزار شده است و همواره کارشناسان، بر این عقیده بوده‌اند که آموزش زبان و مهارت های شناختی زبانی باید جزو درس های پایه مدرسه باشد.

 

زبان انگلیسی، زبانی بین المللی

در جست و جوی مطالب تاریخی در حوزه زبان، به این موضوع برخورد می کنیم که انسان ها برای برقراری ارتباط با جوامع دیگر و داد و ستد، نیازمند یک زبان واحد هستند. تا بتوانند با آن سخن بگویند. به دلیل نفوذی که کشور های انگلیس و آمریکا در جهان داشتند، زبان انگلیسی به عنوان زبان بین المللی برگزیده شد. تا همه جوامع خود را ملزم کنند، برای پیشرفت و توسعه در تمامی حوزه ها، این زبان را فرا بگیرند.

بسیاری از انسان ها در جامعه کنونی، زبان انگلیسی را آموخته اند. برخی از افراد، علاقمند به تدریس و آموزش زبان در سطوح مختلف هستند. این زبان بین المللی، به بخشی از مهارت های کاریابی و پیدایش شغل برای افراد نیز تبدیل شده است؛ به طوری که هر فردی، علاوه بر زبان های مادری، زبان دوم، سوم و یا حتی چهارم را فرا گرفته باشد، موقعیت مالی و شغلی بهتری می تواند داشته باشد.

اهمیت یادگیری زبان دوم و آموزش و فراگیری آن، مزیت های بسیار زیادی را برای افراد در پی خواهد داشت. همانطور که در بالا ذکر شد، علاوه بر کسب موفقیت های شغلی به دلیل برخورداری از زبان خارجه، فرد می تواند تعاملات بیشتری نیز با افراد خارج از کشور داشته باشد. در جهت رشد و پیشرفت معلومات خود، از تجارب آن ها استفاده کند.

 

در ادامه این مقاله قصد داریم، ویژگی های یادگیری زبان دوم را برای شما بیان کنیم. تا شاید به یادگیری زبان یا زبان هایی علاقه مند شوید. و حتی پس از گذراندن مراحل یادگیری، در جهت آموزش زبان در سطح های مختلف گام بردارید.

 

مزیت های یادگیری زبان دوم:

 

  1. جذب فرصت های شغلی بهتر

ممکن است بارها و بارها با آگهی های استخدامی مواجه شده باشید که دارای شرایط بسیار ویژه مالی قرار دارند. از نظر موقعیت شغلی نیز، بسیار تاپ در کشور محسوب می شوند. در شرایط استخدامی این آگهی ها، به اهمیت تسلط افراد به زبان خاصی اشاره شده است. در صورت برخوردار بودن از این شرایط، می توانید رزومه خود را ارسال کرده و سپس برای مصاحبه اقدام کنید.

شرکت های بین المللی بسیاری نیز در سطح کشور وجود دارند که درصدد افتتاح شعبات بیشتر در خارج از کشور می باشند و لزوما به دنبال افرادی هستند که توانایی و اشراف کامل به زبان آن کشور ها را دارند.

پس، برای برگزیده شدن در این شرکت ها و فرصت های مناسبی که هرازگاهی ممکن است در خانه شما را بزند، بهتر است توانایی خود را بالا برده و بر روی یادگیری زبان دوم و یا حتی سومی، تمرکز کنید. کشور های عربی همسایه ما، از جمله کشور هایی هستند که در صورت تسلط به زبان عربی، می توانید به راحتی موقعیت های شغلی بسیار خوبی را در آنها بدست آورید.

لازم به ذکر است افراد می توانند علاوه بر یادگیری زبان، فرصت شغلی مانند آموزش زبان را نیز برای خود فراهم کنند.

 

  1. افزایش کارایی مغز

برای فراگیری و یا آموزش زبان ، مغز مدام باید اطلاعات مختلفی را در دست بررسی قرار دهد. هر زبان، شامل مجموعه از لغات، قوانین گرامری و ساختاری است که باید به طور دقیق آموزش داده شود. فردی که قصد یادگیری آنها را دارد، باید به طور ویژه ای بر روی این اطلاعات تمرکز کند. بنابراین، مغز باید دائما در چالش باشد و این تعاملات و چالش ها، باعث افزایش کارایی مغز و همچنین بهبود حافظه خواهد شد.

 

  1. آشنایی با افراد بین المللی

ارتباط با افرادی که خارج از مرز ها قرار دارند، موضوعی بسیار جذاب است که جز با یادگیری زبان دوم میسر نیست. ارتباطات بین المللی، باعث افزایش مهارت های کلامی و اعتماد به نفس خواهند شد. بسیاری از افراد نیز، برای تجارت و مبادله کالا با دیگر کشور ها، باید زبان دوم یا زبان بین المللی را فرا گرفته باشند. در غیر این صورت جوامع جهانی علاقه مند به همکاری با این افراد نخواهند بود. آشنایی با فرهنگ های مختلف و ویژگی های زبان شناختی دیگر کشور ها نیز، در جهت افزایش اطلاعات افراد، نقش بسزایی را ایفا خواهد کرد.

 

  1. کمک به یادگیری زبان های بیشتر

هنگامی که علاوه بر زبان مادری، زبان دومی را می آموزید، روش هایی را برای یادگیری و آموزش زبان فرا خواهید گرفت که به دیگر زبان ها نیز می توانید تعمیم دهید. برای مثال: یادگیری لغات و واژه ها امروزه شامل روش های نوینی است که علاوه بر آسان بودن، باعث افزایش سرعت یادگیری خواهند شد. اگر بخواهید زبان سومی را فراگیرید. در زمینه یادگیری لغات این زبان، می توانید از روش هایی استفاده کنید که در زبان دوم آن ها را به کار می گرفتید. عموماً در ایران، فراگیری زبان های انگلیسی و عربی بسیار زیاد است. زبان عربی به دلیل اینکه زبان اسلام است، در ایران غالباً پر کاربرد است.

 

  1. توانایی سفر به کشور های بیشتر

معمولا افرادی دنبال ماجراجویی و سفر های متعدد هستند که توانایی ارتباط بسیار بالایی دارند. فرض کنید اگر برای یادگیری زبان عربی وقت بسیاری را صرف می کنید. در نتیجه یکی از اهداف شما این خواهد بود که دوست دارید به تمامی کشور هایی که به زبان عربی سخن می گویند سفر کنید و با مردم آن کشور ها ارتباط داشته باشید.

 

  1. تدریس زبان به دیگر افراد

یکی از شغل هایی که هر فرد زبان آموز می تواند پس از پایان دوره یادگیری، جذب آن شود، آموزش زبان و انتقال تجربیات و اطلاعات به افراد علاقه مند است. جامعه نیازمند افرادی است که پس از رسیدن به مراحل بالا و به اصطلاح استاد شدن در هر مهارتی، بتوانند آن را به بهترین شکل به دیگران منتقل کنند. آموزش زبان نیز از این قائده مستثنی نیست. افرادی که به طور تخصصی در آموزشگاه ها تدریس می کنند و یا افرادی که به صورت خصوصی در این زمینه ها فعالیت دارند، باید دارای گواهینامه و مدارک معتبر آموزشی باشند.

مزایای یادگیری و آموزش زبان دوم به افراد بسیار زیاد است و در این مقاله تلاش کردیم تا به مهم ترین آن ها اشاره کنیم. امروزه، با توجه به پیشرفت تکنولوژی و افزایش نرم افزارهای یادگیری که در موبایل ها و کامپیوتر ها قابل نصب است، فراگیری زبان بسیار آسان شده است. حتی افراد می توانند به صورت خودآموز، زبان دلخواه خود را فرابگیرند و از مزیت های ذکر شده، استفاده کافی را ببرند.

 

برای مشاهده مطالب جذاب ویدیویی به صفحه اینستاگرام ما مراجعه کنید.

نویسنده : سیده سحر حسینی مقدم
4.6/5 - (5 امتیاز)
بعدی زبان عربی و ویژگی های ممتاز آن

4 Comments

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • احمد گفت:
    18 اردیبهشت 1401 در 8:36 ق.ظ

    بسیار مطلب خوب و آموزنده ای بود. ممنون از شما

    برای پاسخ دادن وارد شوید
    • محمد کارمی گفت:
      18 اردیبهشت 1401 در 11:54 ق.ظ

      ممنون از محبت شما

      برای پاسخ دادن وارد شوید
  • جیران گفت:
    27 اردیبهشت 1401 در 3:43 ب.ظ

    بله واقعا یادگیری زبان عربی میتونه خیلی برای افراد درامد زا باشه داخل ایران… ممنون از مطالب مفیدتون

    برای پاسخ دادن وارد شوید
    • محمد کارمی گفت:
      28 اردیبهشت 1401 در 1:26 ب.ظ

      ممنون از شما

      برای پاسخ دادن وارد شوید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

دسته‌ها
محصولات
  • دوره-مترجم-شو-استاد-محمد-کارمی دوره مترجم شو
    امتیاز 5.00 از 5

    2,800,000 تومان
  • دوره-آموزش-مکالمه-عربی-پلاس-به-همراه-کتاب-کارمی دوره کامل آموزش مکالمه عربی پلاس + دوره مترجم شو
    امتیاز 4.67 از 5

    4,000,000 تومان 2,500,000 تومان
آکادمی آموزش
لوگوی-جدید-وبسایت-استاد-محمد-کارمی
  • درباره محمد کارمی
  • خرید دوره آموزش مکالمه عربی
  • همه چیز درباره مکالمه به زبان عربی

آموزش زبان عربی به خصوص به گویش یا لهجه عربی از مهم ترین نیاز های کسب و کارهایی است که مشتری آن ها از کشورهای عربی به خصوص عراق می باشد. ما بر آن شدیم تا با تجربه و تخصصی که داریم بهترین آموزش ها را در این زمینه برای علاقه مندان مهیا نماییم.
من محمد کارمی برای آموزش این زبان شیرین در خدمت شما هستم.

Instagram Telegram Youtube

ارتباط در واتساپ: 09309442136

© 1401. طراحی شده توسط مصطفی سلیمانی
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://mohammadkaremi.ir/?p=2507
ورود به سیستم ×
کد تایید
لطفاً کد تأیید ارسال شده به آن را تایپ کنید
ارسال
ورود / عضویت
کد تأیید به شماره شما ارسال می شود
ادامه دهید
Proceed With WhatsApp
ارسال مجدد کد یکبار مصرف(00:60)
  • (+93) Afghanistan
  • (+355) Albania
  • (+213) Algeria
  • (+1) American Samoa
  • (+376) Andorra
  • (+244) Angola
  • (+1) Anguilla
  • (+1) Antigua
  • (+54) Argentina
  • (+374) Armenia
  • (+297) Aruba
  • (+61) Australia
  • (+43) Austria
  • (+994) Azerbaijan
  • (+973) Bahrain
  • (+880) Bangladesh
  • (+1) Barbados
  • (+375) Belarus
  • (+32) Belgium
  • (+501) Belize
  • (+229) Benin
  • (+1) Bermuda
  • (+975) Bhutan
  • (+591) Bolivia
  • (+599) Bonaire, Sint Eustatius and Saba
  • (+387) Bosnia and Herzegovina
  • (+267) Botswana
  • (+55) Brazil
  • (+246) British Indian Ocean Territory
  • (+1) British Virgin Islands
  • (+673) Brunei
  • (+359) Bulgaria
  • (+226) Burkina Faso
  • (+257) Burundi
  • (+855) Cambodia
  • (+237) Cameroon
  • (+1) Canada
  • (+238) Cape Verde
  • (+1) Cayman Islands
  • (+236) Central African Republic
  • (+235) Chad
  • (+56) Chile
  • (+86) China
  • (+57) Colombia
  • (+269) Comoros
  • (+682) Cook Islands
  • (+225) Côte d'Ivoire
  • (+506) Costa Rica
  • (+385) Croatia
  • (+53) Cuba
  • (+599) Curaçao
  • (+357) Cyprus
  • (+420) Czech Republic
  • (+243) Democratic Republic of the Congo
  • (+45) Denmark
  • (+253) Djibouti
  • (+1) Dominica
  • (+1) Dominican Republic
  • (+593) Ecuador
  • (+20) Egypt
  • (+503) El Salvador
  • (+240) Equatorial Guinea
  • (+291) Eritrea
  • (+372) Estonia
  • (+251) Ethiopia
  • (+500) Falkland Islands
  • (+298) Faroe Islands
  • (+691) Federated States of Micronesia
  • (+679) Fiji
  • (+358) Finland
  • (+33) France
  • (+594) French Guiana
  • (+689) French Polynesia
  • (+241) Gabon
  • (+995) Georgia
  • (+49) Germany
  • (+233) Ghana
  • (+350) Gibraltar
  • (+30) Greece
  • (+299) Greenland
  • (+1) Grenada
  • (+590) Guadeloupe
  • (+1) Guam
  • (+502) Guatemala
  • (+44) Guernsey
  • (+224) Guinea
  • (+245) Guinea-Bissau
  • (+592) Guyana
  • (+509) Haiti
  • (+504) Honduras
  • (+852) Hong Kong
  • (+36) Hungary
  • (+354) Iceland
  • (+91) India
  • (+62) Indonesia
  • (+98) Iran
  • (+964) Iraq
  • (+353) Ireland
  • (+44) Isle Of Man
  • (+972) Israel
  • (+39) Italy
  • (+1) Jamaica
  • (+81) Japan
  • (+44) Jersey
  • (+962) Jordan
  • (+7) Kazakhstan
  • (+254) Kenya
  • (+686) Kiribati
  • (+965) Kuwait
  • (+996) Kyrgyzstan
  • (+856) Laos
  • (+371) Latvia
  • (+961) Lebanon
  • (+266) Lesotho
  • (+231) Liberia
  • (+218) Libya
  • (+423) Liechtenstein
  • (+370) Lithuania
  • (+352) Luxembourg
  • (+853) Macau
  • (+389) Macedonia
  • (+261) Madagascar
  • (+265) Malawi
  • (+60) Malaysia
  • (+960) Maldives
  • (+223) Mali
  • (+356) Malta
  • (+692) Marshall Islands
  • (+596) Martinique
  • (+222) Mauritania
  • (+230) Mauritius
  • (+262) Mayotte
  • (+52) Mexico
  • (+373) Moldova
  • (+377) Monaco
  • (+976) Mongolia
  • (+382) Montenegro
  • (+1) Montserrat
  • (+212) Morocco
  • (+258) Mozambique
  • (+95) Myanmar
  • (+264) Namibia
  • (+674) Nauru
  • (+977) Nepal
  • (+31) Netherlands
  • (+687) New Caledonia
  • (+64) New Zealand
  • (+505) Nicaragua
  • (+227) Niger
  • (+234) Nigeria
  • (+683) Niue
  • (+672) Norfolk Island
  • (+850) North Korea
  • (+1) Northern Mariana Islands
  • (+47) Norway
  • (+968) Oman
  • (+92) Pakistan
  • (+680) Palau
  • (+970) Palestine
  • (+507) Panama
  • (+675) Papua New Guinea
  • (+595) Paraguay
  • (+51) Peru
  • (+63) Philippines
  • (+48) Poland
  • (+351) Portugal
  • (+1) Puerto Rico
  • (+974) Qatar
  • (+242) Republic of the Congo
  • (+40) Romania
  • (+262) Runion
  • (+7) Russia
  • (+250) Rwanda
  • (+290) Saint Helena
  • (+1) Saint Kitts and Nevis
  • (+508) Saint Pierre and Miquelon
  • (+1) Saint Vincent and the Grenadines
  • (+685) Samoa
  • (+378) San Marino
  • (+239) Sao Tome and Principe
  • (+966) Saudi Arabia
  • (+221) Senegal
  • (+381) Serbia
  • (+248) Seychelles
  • (+232) Sierra Leone
  • (+65) Singapore
  • (+1) Sint Maarten
  • (+421) Slovakia
  • (+386) Slovenia
  • (+677) Solomon Islands
  • (+252) Somalia
  • (+27) South Africa
  • (+82) South Korea
  • (+211) South Sudan
  • (+34) Spain
  • (+94) Sri Lanka
  • (+1) St. Lucia
  • (+249) Sudan
  • (+597) Suriname
  • (+268) Swaziland
  • (+46) Sweden
  • (+41) Switzerland
  • (+963) Syria
  • (+886) Taiwan
  • (+992) Tajikistan
  • (+255) Tanzania
  • (+66) Thailand
  • (+1) The Bahamas
  • (+220) The Gambia
  • (+670) Timor-Leste
  • (+228) Togo
  • (+690) Tokelau
  • (+676) Tonga
  • (+1) Trinidad and Tobago
  • (+216) Tunisia
  • (+90) Turkey
  • (+993) Turkmenistan
  • (+1) Turks and Caicos Islands
  • (+688) Tuvalu
  • (+1) U.S. Virgin Islands
  • (+256) Uganda
  • (+380) Ukraine
  • (+971) United Arab Emirates
  • (+44) United Kingdom
  • (+1) United States
  • (+598) Uruguay
  • (+998) Uzbekistan
  • (+678) Vanuatu
  • (+58) Venezuela
  • (+84) Vietnam
  • (+681) Wallis and Futuna
  • (+212) Western Sahara
  • (+967) Yemen
  • (+260) Zambia
  • (+263) Zimbabwe
  • اینستاگرام
  • تلگرام
  • واتساپ
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.