جستجو برای:
  • درباره من
  • دوره هدیه مکالمه عربی
  • مطالب مفید
  • مهارت مکالمه به زبان عربی
  • مکالمه عربی
  • سوالات متداول
  • آکادمی کارمی
  • همه چیز درباره مکالمه عربی

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

ارسال مجدد کد یکبار مصرف (00:60)

ثبت نام

A password will be sent to your email address.

داده های شخصی شما برای پشتیبانی از تجربه شما در این وب سایت، برای مدیریت دسترسی به حساب کاربری شما و برای اهداف دیگری که در سیاست حفظ حریم خصوصی ما شرح داده می شود مورد استفاده قرار می گیرد.

ارسال مجدد کد یکبار مصرف (00:60)
  • 09370456186
  • info@mohammadkaremi.ir
0
محمد کارمی
  • خانه
  • محمد کارمی
    • آکادمی کارمی
  • دوره های آموزش زبان عربی
  • مکالمه عربی
    • تقویت مکالمه عربی
    • مطالب مفید
  • سوالات متداول
  • مشاوره رایگان
  • همه چیز درباره مکالمه عربی
ورود و عضویت

وبلاگ

محمد کارمی > مطالب مفید > معرفی افراد شاخص عرب زبان > برترین معماران عرب زبان

برترین معماران عرب زبان

8 آذر 1401
معرفی افراد شاخص عرب زبان
معماران برتر

در این مقاله قصد داریم سه تن از معروف ترین و برترین معماران را به شما معرفی کنیم. معمار برتر عرب زبان، که در سراسر دنیا به شهرت رسیده اند و همه آن ها را با سازه های خاص می شناسند. از مشهور ترین آن ها می توان به زاها حدید اشاره کرد که برترین معمار زن تاریخ است و آثار ماندگاری در سراسر دنیا دارد.

رفعت چادرجی نیز، از دیگر معماران است که لقب پدر معماری مدرن عراق را یدک می کشد و محمد مکیا که نقش بسزایی در توسعه معماری عراق داشته است. با ما همراه باشید:

زاها حدید Zaha Hadid

زاها حدید

زاها حدید معمار برتر عرب زبان، در تاریخ معماری دنیا است. او متولد 31 اکتبر 1950 در عراق می باشد و دارای ملیت بریتانیایی_عراقی است. وی به عنوان یکی از چهره های اصلی معماری اواخر قرن بیستم و اوایل قرن بیست و یکم شناخته شده است. او توسط مجله گاردین به نام “ملکه منحنی” توصیف شده که توانست هندسه معماری را آزاد کند و به آن هویت کاملاً جدید بدهد.

زاها حدید در یک خانواده مرفه عراقی به دنیا آمد. پدرش، محمد الحاج حسین حدید، صنعتگر ثروتمند اهل موصل و یکی از بنیانگذاران حزب دموکرات ملی در عراق و مادرش هم وجیها السابونجی، هنرمندی اهل موصل بود.

این معمار برتر عرب زبان، ابتدا ریاضیات را در دانشگاه آمریکایی بیروت خواند و سپس سال 1972 در دانشکده معماری لندن شروع به تحصیل کرد و شهروند تابعه انگلستان شد. او در سال 1980 شرکت معماری خود را با نام Zaha Hadid Architects در لندن افتتاح کرد. در اوایل دهه 1980، حدید با طرح‌های بسیار دقیق و حرفه‌ای خود، مخاطبان را با سبک معماری مدرن جدیدی آشنا کرد.

او تصمیم به تدریس معماری گرفت و در دانشکده های طراحی هاروارد، کمبریج، شیکاگوو کلمبیا شروع به کار کرد. حدید شهرت اولیه خود را با سخنرانی و طرح ها و پروژه های رنگارنگ و رادیکال اولیه خود به دست آورد، که به طور گسترده در مجلات معماری منتشر شد اما تا حد زیادی ساخته نشده باقی ماند.

سرانجام در 31 مارس 2016، حدید بر اثر حمله قلبی در مرکز پزشکی میامی آمریکا، جایی که برای برونشیت تحت درمان بود، در 65 سالگی درگذشت.

جوایز

این معمار برتر عرب زبان، عضو افتخاری آکادمی هنر و ادبیات آمریکا و موسسه معماران آمریکا معرفی شد. وی در سال 2002 برنده مسابقه طراحی بین المللی بابت طراحی یک سازه در شمال سنگاپور شد. در سال 2004، حدید اولین زن دریافت کننده جایزه معماری پریتزکر شد و در سال 2008، این معمار برتر عرب زبان در فهرست 100 زن قدرتمند جهان مجله فوربس در رتبه 69 قرار گرفت. همچنین در سال 2010، او توسط مجله آمریکایی تایم به عنوان یک متفکر تأثیرگذار معرفی شد و در سال 2013، حدید به عنوان یکی از 100 زن قدرتمند در بریتانیا توسط رادیو بی بی سی ارزیابی شد. در سال‌های 2014، 2015 و 2016، وی در فهرست تأثیرگذارترین افراد بریتانیا، توسط کمپانی دبرت معرفی شد.

او دو سال متوالی برنده جایزه استرلینگ، معتبرترین جایزه معماری بریتانیا شد. جوایز او برای دو مورد از مشهورترین آثارش یعنی MAXXI  در رم و آکادمی Evelyn Graceدر بریکستون لندن می باشد. در سال 2015، او اولین زنی بود که مدال طلای سلطنتی اعطا شده توسط موسسه سلطنتی معماران بریتانیا را دریافت کرد. دیگر جوایز کسب شده توسط این معمار برتر عرب زبان عبارتند از :

جایزه اتحادیه اروپا برای معماری معاصر بابت ساخت پایانه تراموا استراسبورگ و پارکینگ خودرو در هوئنهایم فرانسه در سال 2003 ، جایزه معماری آلمان برای ساختمان مرکزی کارخانه BMW در لایپزیگ در سال 2005، مدال بنیاد توماس جفرسون در معماری که در سال 2007 به او تعلق گرفت و جایزه جین درو برای کمک برجسته او به جایگاه زنان در معماری در سال 2012  .

همچنین حدید، عضو بین المللی منتخب انجمن فلسفی آمریکا و عضو هیئت تحریریه دایره المعارف بریتانیا بوده است.

 آثار

این معمار برتر عرب زبان، آثار فاخری را در دنیای معماری به ثبت رسانده است از جمله : ساخت ایستگاه آتش نشانی ویترا در آلمان در سال 1993 که از بتن خام و شیشه ساخته شده است و به نوعی سکوی پرتاب معماری او بود. سازه پرش اسکی در اینسبروک اتریش در سال 2002 که در بازی های المپیک زمستانی مورد استفاده قرار می گیرد.

و شامل یک کافی شاپ با 150 صندلی و چشم انداز منظره 360 درجه از کوه ها می باشد. مرکز هنرهای معاصرسینسیناتی در سال 2000 ، که توسط او به عنوان اولین زن طراح یک موزه هنری در ایالات متحده، طراحی شد. و شامل یک پلکان سیاه به طول 30 متر که از بین دیوارهای منحنی و زاویه‌دار عبور می‌کند. مرکز علمی فاینودر سال 2005 در ولفسبورگ آلمان شامل 9 هزار متر مربع فضا که شبیه یک کشتی بزرگ است.

موزه Ordrupgaard در نزدیکی کپنهاگ دانمارک که در سال 2005 به اتمام رسید و جالب اینکه در پوسته بتنی موزه هیچ زاویه قائمی وجود ندارد و فقط منحنی است. ساختمان اداری شرکت خودروسازی BMW در سال 2005 که در لایپزیگ آلمان ساخته شد.

پل ساراگوسا اسپانیا در سال 2008 که این پل چهار فضای نمایشگاهی تونل مانند را شامل می شود و کاملاً از شیب‌ها و منحنی‌های مورب تشکیل شده است. پل شیخ زاید در سال 2010 متصل کننده جزیره اطراف ابوظبی و منطقه اصلی این شهر. موزه ملی هنرهای قرن بیست و یکم موسوم به MAXXI که در رم، بین سال‌های 1998 و 2010 طراحی و ساخته شد که حس حرکت را به مخاطب القا می کند. در نهایت خانه اپرای گوانگژو چین که در سال 2010 تکمیل شد.

رفعت چادرجی Rifat Chadirji

معمار برتر. رفعت چادرچی

رفعت چادرجی متولد 6 دسامبر 1926 معمار برتر عرب زبان و عراقی که لقب پدر معماری مدرن عراق را یدک میکشد. او بیش از 100 سازه در سراسر این کشور طراحی کرده است. چادرجی در بغداد و در خانواده ای با نفوذ به دنیا آمد. پدرش، کمیل چادرجی، رئیس حزب دمکرات ملی بود و نقشی اساسی در سیاست عراق ایفا کرد.

کارهای اولیه چادرجی عمدتاً بازسازی ساختمان های قدیمی و خانه های مسکونی بود. اولین طراحی خانه چادرجی برای باهر فیک، دولتمرد سابق و سفیر عراق در دهه 50 بود. در سال 1959، او مأمور ساخت یک بنای عمومی بزرگ به نام یادبود سرباز گمنام شد که بعداً توسط دولت بعث صدام حسین تخریب شد و مجسمه‌ای از خود او جایگزین آن شد. بنای یادبود چادرجی، که در مرکز میدان فردوس بغداد قرار دارد، به سنت عراق اشاره دارد.

در سال 1978، چادرجی به اتهامات بی اساس در دوران ریاست جمهوری احمد حسن البکر به حبس ابد محکوم شد. با این حال، پس از حدود دو سال گذراندن در زندان ابوغریب، با به قدرت رسیدن صدام حسین آزاد شد. او در دوره 1982-1983 مشاور معماری صدام برای برنامه ریزی شهر بغداد شد. او زمانی که در زندان بود، کتابی در مورد معماری نوشت. این کتاب به عنوان یک اثر بنیادی در معماری عراق توصیف شده است.

این معمار برتر عرب زبان،  به استفاده از نقوش باستانی عراقی در طرح های ساختمانی خود ادامه داد. مانند اقامتگاه حسین جمیل (1953)، انبار تنباکو (1965)، اقامتگاه رفیق (1965) و اداره پست مرکزی (1975). اگرچه در طرح‌های او اغلب از عناصر بومی استفاده می‌شد اما آن ها را در قالب‌های جدیدی به کار می‌برد. او در برخی مواقع به نمای بیرونی سنتی تکیه می کرد، اما فضای داخلی اروپایی را طراحی می کرد.

چادرجی برنده جایزه آقاخان برای معماری در سال 1986 شده است. او در سال 2020 بر اثر کرونا درگذشت.

محمد مکیا Mohamed Makiya

معماران برتر. محمد مکیا

محمد مکیا متولد 1914 معمار برتر عرب زبان و عراقی است. او به دلیل تأسیس اولین بخش معماری عراق در دانشگاه بغداد و طرح های معماری شامل نقوش اسلامی و خوشنویسی شهرت دارد. او در سال 1935 به انگلستان سفر کرد و سال اول اقامت خود را به یادگیری زبان انگلیسی و آماده شدن برای امتحانات کارشناسی ارشد گذراند. محمد مکیا از دانشگاه لیورپول، با مدرک لیسانس معماری و دیپلم طراحی شهری، فارغ التحصیل شد.

در سال 1941، در حالی که تحصیلات تکمیلی خود را در انگلستان گذرانده بود، با همسر انگلیسی خود مارگارت کرافورد، آشنا شد که بعداً به رغم برخی مقاومت های خانواده اش، برای ازدواج با او به بغداد سفر کرد.

در اواسط قرن بیستم، عراق در حال گذراندن دوره «مدرنیزاسیون» بود و بسیاری از خانه‌های سنتی در حال تخریب بودند و راه را برای طراحی‌های معاصر هموار می‌کردند. محمد مکیا، همراه با معماران محلی که در اروپا آموزش دیده بودند، از جمله مکیه الجدیری، مظلوم، قطان عدانی و رفعت چادرجی، در مسیر طراحی معاصر قدم برداشتند.

اولین مأموریت این معمار برتر عرب زبان برای مسجد خلفا در سال 1960 بود که برای آن از طرح مسجدی ساخته شده در قرن نهم عباسی که قبلاً در همان مکان قرار داشت، استفاده کرد.

محمد مکیا آخرین سالهای زندگی خود را در تبعید گذراند و در بیسواتر لندن زندگی کرد. جایی که همسرش در سال 2013 از دنیا رفت. مکیا نیز در سال 2015 در لندن در سن 101 سالگی درگذشت.

بانک رافدین در  بصره ، ساختمان شیخ مبارک در بحرین، هتل بین المللی هیلتون دبی، مسجد صدیقه در دوحه قطر و دفتر مرکزی سازمان دهندگان منطقه ای عرب در کویت ، از جمله آثار این معمار برتر عرب زبان می باشند.

در سال 2016، عراق از دو تن از مشهورترین معماران خود، محمد مکیا و زاها حدید، با چاپ تمبر پستی تقدیر کرد.

دوره مکالمه عربی پلاس

با سلام خدمت همراهان عزیز سایت. زبان عربی یکی از شیرین ترین زبان های زنده دنیاست. کشور های بسیاری هستند که در جهان به عربی سخن می گویند. زبان قرآن، عربی فصیح یا عربی کلاسیک است. بسیاری از افراد در ایران قصد دارند که مکالمه به زبان عربی را یاد بگیرند تا بتوانند با کشور های حوزه خلیج فارس در مشاغل مختلف ارتباط بگیرند و در آمدزایی کنند. من، محمد کارمی با سابقه 7 سال ترجمه و تدریس در حوزه های توریسم درمانی، لیدری، مترجمی و تدریس خصوصی، دوره ای رو برای شما تدارک دیدم به نام عربی پلاس. با خرید این دوره می تونید در کمترین زمان ممکن، مکالمه به زبان عربی را یاد بگیرید و درآمد زایی کنید. برای خرید این دوره، روی لینک زیر کلیک کنید و به راحتی بسته مورد نظر خودتون رو خریداری کنید.

                                                               خرید دوره مکالمه عربی پلاس

بیشتر بخوانید:

معرفی کشورهای عرب زبان | مصر

برگزاری جام جهانی در کشور عربی قطر

معرفی کشور های عرب زبان | امارات متحده عربی

4 نویسنده برتر عربی + زندگینامه عجیب

بررسی هزینه سفر به کشورهای پیشرفته عربی+امارات و هتل های گران

معرفی کشورهای عرب زبان | مجمع الجزایر قمر

معرفی کشورهای عرب زبان | جیبوتی

ترین های کشور های عربی + از قطر ثروتمند تا بحرین کوچک

برترین وبسایت های عربی زبان دنیا

معرفی کشورهای عرب زبان | عمان

آموزش عربی را از کجا آغاز کنیم؟

معرفی کشورهای عرب زبان | عربستان

7 شخصیت مطرح سیاسی عرب زبان

معرفی کشورهای عرب زبان | مصر

معروف ترین برند های تجاری جهان عرب + از لبنیات تا لباس زنانه

نقاشان برتر عرب زبان

5/5 - (1 امتیاز)
قبلی معروفترین مترجمانی که تاریخ به خود دیده است+زندگینامه و تصاویر
بعدی آمار بسیار دقیق گردشگران عرب زبان در ایران

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

دسته‌ها
محصولات
  • دوره-مترجم-شو-استاد-محمد-کارمی دوره مترجم شو
    امتیاز 5.00 از 5

    2,800,000 تومان
  • دوره-آموزش-مکالمه-عربی-پلاس-به-همراه-کتاب-کارمی دوره کامل آموزش مکالمه عربی پلاس + دوره مترجم شو
    امتیاز 4.67 از 5

    4,000,000 تومان 2,500,000 تومان
آکادمی آموزش
لوگوی-جدید-وبسایت-استاد-محمد-کارمی
  • درباره محمد کارمی
  • خرید دوره آموزش مکالمه عربی
  • همه چیز درباره مکالمه به زبان عربی

آموزش زبان عربی به خصوص به گویش یا لهجه عربی از مهم ترین نیاز های کسب و کارهایی است که مشتری آن ها از کشورهای عربی به خصوص عراق می باشد. ما بر آن شدیم تا با تجربه و تخصصی که داریم بهترین آموزش ها را در این زمینه برای علاقه مندان مهیا نماییم.
من محمد کارمی برای آموزش این زبان شیرین در خدمت شما هستم.

Instagram Telegram Youtube

ارتباط در واتساپ: 09309442136

© 1401. طراحی شده توسط مصطفی سلیمانی
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://mohammadkaremi.ir/?p=4536
ورود به سیستم ×
کد تایید
لطفاً کد تأیید ارسال شده به آن را تایپ کنید
ارسال
ورود / عضویت
کد تأیید به شماره شما ارسال می شود
ادامه دهید
Proceed With WhatsApp
ارسال مجدد کد یکبار مصرف(00:60)
  • (+93) Afghanistan
  • (+355) Albania
  • (+213) Algeria
  • (+1) American Samoa
  • (+376) Andorra
  • (+244) Angola
  • (+1) Anguilla
  • (+1) Antigua
  • (+54) Argentina
  • (+374) Armenia
  • (+297) Aruba
  • (+61) Australia
  • (+43) Austria
  • (+994) Azerbaijan
  • (+973) Bahrain
  • (+880) Bangladesh
  • (+1) Barbados
  • (+375) Belarus
  • (+32) Belgium
  • (+501) Belize
  • (+229) Benin
  • (+1) Bermuda
  • (+975) Bhutan
  • (+591) Bolivia
  • (+599) Bonaire, Sint Eustatius and Saba
  • (+387) Bosnia and Herzegovina
  • (+267) Botswana
  • (+55) Brazil
  • (+246) British Indian Ocean Territory
  • (+1) British Virgin Islands
  • (+673) Brunei
  • (+359) Bulgaria
  • (+226) Burkina Faso
  • (+257) Burundi
  • (+855) Cambodia
  • (+237) Cameroon
  • (+1) Canada
  • (+238) Cape Verde
  • (+1) Cayman Islands
  • (+236) Central African Republic
  • (+235) Chad
  • (+56) Chile
  • (+86) China
  • (+57) Colombia
  • (+269) Comoros
  • (+682) Cook Islands
  • (+225) Côte d'Ivoire
  • (+506) Costa Rica
  • (+385) Croatia
  • (+53) Cuba
  • (+599) Curaçao
  • (+357) Cyprus
  • (+420) Czech Republic
  • (+243) Democratic Republic of the Congo
  • (+45) Denmark
  • (+253) Djibouti
  • (+1) Dominica
  • (+1) Dominican Republic
  • (+593) Ecuador
  • (+20) Egypt
  • (+503) El Salvador
  • (+240) Equatorial Guinea
  • (+291) Eritrea
  • (+372) Estonia
  • (+251) Ethiopia
  • (+500) Falkland Islands
  • (+298) Faroe Islands
  • (+691) Federated States of Micronesia
  • (+679) Fiji
  • (+358) Finland
  • (+33) France
  • (+594) French Guiana
  • (+689) French Polynesia
  • (+241) Gabon
  • (+995) Georgia
  • (+49) Germany
  • (+233) Ghana
  • (+350) Gibraltar
  • (+30) Greece
  • (+299) Greenland
  • (+1) Grenada
  • (+590) Guadeloupe
  • (+1) Guam
  • (+502) Guatemala
  • (+44) Guernsey
  • (+224) Guinea
  • (+245) Guinea-Bissau
  • (+592) Guyana
  • (+509) Haiti
  • (+504) Honduras
  • (+852) Hong Kong
  • (+36) Hungary
  • (+354) Iceland
  • (+91) India
  • (+62) Indonesia
  • (+98) Iran
  • (+964) Iraq
  • (+353) Ireland
  • (+44) Isle Of Man
  • (+972) Israel
  • (+39) Italy
  • (+1) Jamaica
  • (+81) Japan
  • (+44) Jersey
  • (+962) Jordan
  • (+7) Kazakhstan
  • (+254) Kenya
  • (+686) Kiribati
  • (+965) Kuwait
  • (+996) Kyrgyzstan
  • (+856) Laos
  • (+371) Latvia
  • (+961) Lebanon
  • (+266) Lesotho
  • (+231) Liberia
  • (+218) Libya
  • (+423) Liechtenstein
  • (+370) Lithuania
  • (+352) Luxembourg
  • (+853) Macau
  • (+389) Macedonia
  • (+261) Madagascar
  • (+265) Malawi
  • (+60) Malaysia
  • (+960) Maldives
  • (+223) Mali
  • (+356) Malta
  • (+692) Marshall Islands
  • (+596) Martinique
  • (+222) Mauritania
  • (+230) Mauritius
  • (+262) Mayotte
  • (+52) Mexico
  • (+373) Moldova
  • (+377) Monaco
  • (+976) Mongolia
  • (+382) Montenegro
  • (+1) Montserrat
  • (+212) Morocco
  • (+258) Mozambique
  • (+95) Myanmar
  • (+264) Namibia
  • (+674) Nauru
  • (+977) Nepal
  • (+31) Netherlands
  • (+687) New Caledonia
  • (+64) New Zealand
  • (+505) Nicaragua
  • (+227) Niger
  • (+234) Nigeria
  • (+683) Niue
  • (+672) Norfolk Island
  • (+850) North Korea
  • (+1) Northern Mariana Islands
  • (+47) Norway
  • (+968) Oman
  • (+92) Pakistan
  • (+680) Palau
  • (+970) Palestine
  • (+507) Panama
  • (+675) Papua New Guinea
  • (+595) Paraguay
  • (+51) Peru
  • (+63) Philippines
  • (+48) Poland
  • (+351) Portugal
  • (+1) Puerto Rico
  • (+974) Qatar
  • (+242) Republic of the Congo
  • (+40) Romania
  • (+262) Runion
  • (+7) Russia
  • (+250) Rwanda
  • (+290) Saint Helena
  • (+1) Saint Kitts and Nevis
  • (+508) Saint Pierre and Miquelon
  • (+1) Saint Vincent and the Grenadines
  • (+685) Samoa
  • (+378) San Marino
  • (+239) Sao Tome and Principe
  • (+966) Saudi Arabia
  • (+221) Senegal
  • (+381) Serbia
  • (+248) Seychelles
  • (+232) Sierra Leone
  • (+65) Singapore
  • (+1) Sint Maarten
  • (+421) Slovakia
  • (+386) Slovenia
  • (+677) Solomon Islands
  • (+252) Somalia
  • (+27) South Africa
  • (+82) South Korea
  • (+211) South Sudan
  • (+34) Spain
  • (+94) Sri Lanka
  • (+1) St. Lucia
  • (+249) Sudan
  • (+597) Suriname
  • (+268) Swaziland
  • (+46) Sweden
  • (+41) Switzerland
  • (+963) Syria
  • (+886) Taiwan
  • (+992) Tajikistan
  • (+255) Tanzania
  • (+66) Thailand
  • (+1) The Bahamas
  • (+220) The Gambia
  • (+670) Timor-Leste
  • (+228) Togo
  • (+690) Tokelau
  • (+676) Tonga
  • (+1) Trinidad and Tobago
  • (+216) Tunisia
  • (+90) Turkey
  • (+993) Turkmenistan
  • (+1) Turks and Caicos Islands
  • (+688) Tuvalu
  • (+1) U.S. Virgin Islands
  • (+256) Uganda
  • (+380) Ukraine
  • (+971) United Arab Emirates
  • (+44) United Kingdom
  • (+1) United States
  • (+598) Uruguay
  • (+998) Uzbekistan
  • (+678) Vanuatu
  • (+58) Venezuela
  • (+84) Vietnam
  • (+681) Wallis and Futuna
  • (+212) Western Sahara
  • (+967) Yemen
  • (+260) Zambia
  • (+263) Zimbabwe
  • اینستاگرام
  • تلگرام
  • واتساپ
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.