جستجو برای:
  • درباره من
  • دوره هدیه مکالمه عربی
  • مطالب مفید
  • مهارت مکالمه به زبان عربی
  • مکالمه عربی
  • سوالات متداول
  • آکادمی کارمی
  • همه چیز درباره مکالمه عربی

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

ارسال مجدد کد یکبار مصرف (00:60)

ثبت نام

A password will be sent to your email address.

داده های شخصی شما برای پشتیبانی از تجربه شما در این وب سایت، برای مدیریت دسترسی به حساب کاربری شما و برای اهداف دیگری که در سیاست حفظ حریم خصوصی ما شرح داده می شود مورد استفاده قرار می گیرد.

ارسال مجدد کد یکبار مصرف (00:60)
  • 09370456186
  • info@mohammadkaremi.ir
0
محمد کارمی
  • خانه
  • محمد کارمی
    • آکادمی کارمی
  • دوره های آموزش زبان عربی
  • مکالمه عربی
    • تقویت مکالمه عربی
    • مطالب مفید
  • سوالات متداول
  • مشاوره رایگان
  • همه چیز درباره مکالمه عربی
ورود و عضویت

وبلاگ

محمد کارمی > مطالب مفید > معرفی افراد شاخص عرب زبان > نقاشان برتر عرب زبان

نقاشان برتر عرب زبان

16 آبان 1401
معرفی افراد شاخص عرب زبان، معرفی کشورهای عربی
نقاش عرب زبان

در این مقاله قصد داریم نقاش عرب زبان برجسته دنیا  را به شما معرفی کنیم. نقاشانی که آثار هنری آنها تابه حال در گالری های معروف جهان در معرض دید عموم قرار گرفته اند و دارای سبک منحصر به فرد برای خود هستند. در سبک های مختلف این نقاشان معروف، مشکلات و ناهمواری های جامعه عرب با زبانی هنرمندانه بیان شده است. بسیاری از این آثار نام های عربی دارند و به زبان های دیگر ترجمه شده اند.

در کانال تلگرام، نکات پر کاربرد درباره یادگیری زبان عربی قرار داده شده است. با ما همراه باشید. 

تمام عزام – Tammam Azzam

نقاش عرب زبان

تمام عزام،  طراح و نقاش عرب زبان معروف، سال 1980 در دمشق سوریه به دنیا آمد. او نقاشی را از 10 سالگی شروع کرد و سپس به تحصیل در رشته هنرهای زیبا، شاخه نقاشی رنگ روغن، در دانشگاه دمشق ادامه داد. او در دانشگاه با هنرمند مشهور «مروان کساب باشی» آشنا شد و همکاری کرد که تأثیر زیادی در آینده کاری او داشت.

تمام عزام، در سال 2011 مجبور به ترک سوریه شد و به امارات نقل مکان کرد. او با از دست دادن استودیوی محبوب خود در دمشق، به دنبال خلق آثار هنری با مضامین دوری از وطن و احساس غربت بود. این نقاش عرب زبان، با پشتکار و تلاش خود، آثار هنری دیجیتالی را خلق کرد که شهرت جهانی برای اوبه همراه داشت. تصاویر ویرانی و خشونت در جنگ سوریه و نابرابری و تبعیض در دنیا که به صورت نقاشی دیجیتالی آنها را طراحی کرده بود. آثاری مانند Freedom Graffitti  که به طور گسترده در رسانه های اجتماعی به اشتراک گذاشته شد و به تصاویر نمادین انقلاب سوریه تبدیل شد.

تمام عزام در سال 2016 یک بار دیگر نقل مکان کرد، اما این بار به آلمان. او وارد یک مرحله هنری جدید شد و تکنیک های نوین را یادگرفت که بیشتر بر پایه  استفاده از نقاشی و کلاژ، هنر فیگوراتیو و انتزاعی بود.

او اخیراً به نقاشی سبک داستانی روی آورده و مناظر تخریب‌شده شهری و وسعت ویرانی‌هایی را که در کشورش تجربه کرده را روی بوم آورده است.

این هنرمند در جشنواره های مختلفی حضور داشته که از جمله آن ها می توان به جشنواره FUU-Street Art، در سال 2015 اشاره کرد .

اَل سیّد – eL Seed

نقاش عرب زبان

اَل سیّد هنرمند خوشنویس و نقاش عرب زبان، متولد 1981 در یک خانواده تونسی در پاریس متولد شد. وی آثارش را به زبان عربی از طریق هنر گرافیتی به نمایش می گذارد. ال سید تا نوجوانی خواندن یا نوشتن زبان عربی استاندارد را یاد نگرفت، اما به تدریج ریشه های تونسی خود را کشف کرد و به این زبان علاقه مند شد.

این نقاش عرب زبان، به عنوان یک هنرمند خالق اثرهای خیابانی، نام “السید” را از نمایشنامه فرانسوی Le Cid که معلمش در مدرسه برای کلاس شان می خواند، گرفته است. نام «ال سید»، در عربی به معنای “مرد” است.

او اولین نقاشی دیواری در مقیاس بزرگ خود را یک سال پس از آغاز انقلاب تونس در شهر قیروان خلق کرد. این نقاشی دیواری نمایش خوشنویسی بخشی از شعر تونسی ابوالقاسم الحصیفی بود که به مبارزان علیه ظلم و بی عدالتی تقدیم شده بود.

یکی از معروف ترین پروژه های نقاشی او نوشتن اسامی قرآنی روی مناره ای از مسجد «جرا» شهر گابس در جنوب تونس بود که در سال 2012 کشیده بود. ال سید درباره این پروژه توضیح داد: “هدف من گرد هم آوردن مردم بود، به همین دلیل این کلمات را از قرآن انتخاب کردم. من دموکراتیک کردن هنر را دوست دارم.”

هنر ال سید در نمایشگاه های برلین، شیکاگو، دبی، پاریس و سائوپائولو به نمایش گذاشته شده است. او همچنین بر روی دیوارهای شهر های ملبورن، لندن، تورنتو و چندین شهر تونس نقاشی کرده است.

گفتنی است در اوایل سال 2013، ال سید توسط سازمان موزه‌های قطر مأمور شد که مجموعه‌ای از 52 اثر هنری را در منطقه جاده سالوا دوحه قطر خلق کند.

احمد عماد الدین  – Ahmed Emad Eldin

احمد عماد الدین نقاش عرب زبان، زاده 23 اکتبر 1996 در جده عربستان سعودی می باشد. پدر و مادر او هر دو مصری هستند. عماد الدین از 13 سالگی هنرمند بوده و به گفته خودش از طریق فضای مجازی و یوتیوب، به طور خودآموز مهارت های  نقاشی را آموخته است. الگوی او نقاش معروف اسپانیایی سالوادور دالی می باشد. سبک هنری احمد، نقاشی دیجیتالی است و اغلب اثر تجاری خلق می کند. علاقه او به این سبک باعث خلق آثار هنرمندانه ای شده است. عماد الدین هم اکنون دانشجوی کارشناسی داروسازی در دانشگاه غیردولتی «آینده» مصر است.

یکی از آثار معروف او، طراحی جلد آلبوم موسیقی گروه پینک فلوید در سال 2014 به نام «رودخانه بی پایان» است که باعث شهرت او شد. این طرح که خیلی زود مورد توافق تیم پینک فلوید قرار گرفت، مفهوم معمایی و ابهامی را در بیننده ایجاد می کرد. احمد اظهار داشته است که این تصویر نام اصلی آن «آن سوی آسمان» بوده است که بعدا به رودخانه بی پایان تغییر یافته است.

همچنین در سال 2015، این نقاش عرب زبان توسط کمپانی Adobe در جشنواره ای موسوم به “25 under 25”  که به مناسبت 25 سالگی فتوشاپ برگزار شده بود، جزء  25 طراح برترانتخاب شد. تا کنون آثاراو در نمایشگاه کاخ «دوج جنوا» اسپانیا و گالری «ساتبی» در لندن، در معرض دید عموم قرار گرفته است.

عماد الدین برای فیلم‌های Clash (2016)، ولگرد (2017) و Heavy Rain (2018) پوستر طراحی کرده است. همچنین در سال 2018 در بخش «بهترین پوستر» برای فیلم «باران شدید» جایزه فیلم اورینوس را دریافت کرد.

برای دیدن آموزش های تصویری عربی به ادرس اینستاگرام ما سر بزنید. 

هلن زغیب – Helen Zughaib

نقاش عرب زبان

هلن زغیب متولد سال 1959 در بیروت لبنان، نقاش عرب زبان و فعال عرصه رسانه است که در واشنگتن دی سی کار می کند. او دختر یک کارمند وزارت امور خارجه بود. خانواده او در سال 1975 به دلیل شروع جنگ داخلی لبنان این شهر را ترک کردند. هلن برای تحصیل در رشته هنرهای تجسمی و نمایشی دانشگاه سیراکیوز، به ایالات متحده نقل مکان کرد و در سال 1981 با مدرک کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شد. تخصص اصلی او نقاشی با گواش است و بیشتر مضامینی که می کشد، حول محور امیدواری، شفا و معنویت است. به طور کلی آثار زغیب متاثر از سبک های پابلو پیکاسو و یاکوب لارنس می باشد.

تصویرسازی کتاب «عروسی لیلا» اثر کلیل سکاکینی را که در سال 1994 منتشر شد، توسط زغیب انجام شده است. در سال 2010، باراک اوباما، نقاشی زغیب به نام “نماز نیمه شب” را در طی بازدید نوری المالکی وزیر عراق از کاخ سفید، به او هدیه کرد.

آثار این نقاش عرب زبان به توصیف هویت فرهنگی، زندگی خانوادگی، وضعیت اسفبار پناهندگان و آوارگی در خاورمیانه، بهار عربی و جنگ داخلی لبنان می پردازد. تصویرسازی و نویسندگی کتاب “داستان هایی که پدرم به من گفت”  توسط هلن زغیب انجام شده که شامل داستان هایی از دوران کودکی اودر سوریه و لبنان در دهه 1930 می باشد که پدرش برای او گفته است. این مجموعه در موزه ملی عرب آمریکایی در سال 2015 به نمایش درآمد. گفتنی است او تا به حال بیش از 20 نمایشگاه انفرادی در ایالات متحده و خاورمیانه داشته است.

معرفی آثار

Circle Home (2010) معروف به «بیت» که در نمایشگاه شهر بیروت، 35 سال پس از خروج او نمایش داده شد. این اثر به موضوع سفر اشاره دارد و نشان دهنده پرسش بی پایان زغیب در مورد بازگشت احتمالی به خانه است. اثر  Map of home  که به صورت نقاشی گواش روی طرح کشتی رسم شده است. Piece of you  که هلن در جریان بازدید از خانه خود، ترسیمی از کاشی کاری های آنجا که در بهار عربی ویران شده بودند را دارد.

مجموعه نقاشی های سریالی موسوم به Syrian Migration Series که شروع جنگ سوریه از انقلاب، تا چگونگی انتقال آن از تونس و مصر به سوریه را مستند می کند. اثر Do Not Forget Us که برگرفته از داستان یک زندانی سیاسی به نام منصور عمری بود که همراه با 82 زندانی دیگر در زیرزمین حبس بودند. زندانیان از خون و استخوان مرغ استفاده می کردند تا نام هر فرد را روی تکه های پارچه بنویسند. این زندانیان به دلیل نامعلومی ناپدید شدند. عمری پس از فرار توانست فهرست ناپدید شدگان را منتشر کند.

این اثر از داستان عمری الهام گرفته شده و یادبودی برای همه افرادی است که ناپدید شده اند. The Places They’ll Go مجموعه ای از 24 کفش بچه گانه است که با گواش اکریلیک رنگ شده است. کفش برای هلن معنایی دوگانه دارد. آنها نشان دهنده توانایی فرار از خطر و رفتن به سمت رویاهاست. هنگامی که جنگ داخلی لبنان شروع شد، هلن بخاطر ممنوعیت تردد، نمی توانست به مدرسه یا بیرون برود.

ضیاء العزاوی – Dia Azzawi

نقاش عرب زبان

ضياء العزاوي، مجسمه ساز و نقاش عرب زبان است که در سال 1939 در الفاضل، یک محله سنتی قدیمی در بغداد به دنیا آمد. او اکنون در لندن زندگی و کار می کند و یکی از پیشگامان هنر مدرن عرب است. العزاوی به خاطر گنجاندن خط عربی در نقاشی هایش معروف شده است. گروه هنری عراقی موسوم به «نیو ویژن» توسط او تأسیس شده که گروهی از نسل هنرمندان جوان نقاشی خط را دورهم جمع کرده است.

العزاوی در دانشکده هنر بغداد، باستان شناسی خواند و در سال 1962 فارغ التحصیل شد. سپس در مؤسسه هنرهای زیبا زیر نظر هنرمند برجسته عراقی، حفیض الدروبی تحصیل کرد. در دهه 1950، عزاوی با هنرمند عراقی، فائق حسن، شروع به همکاری کرد و هدفشان ایجاد اتصال بین هنر سنتی و معاصر عراق بود. سپس در سال 1951 به گروه «هنر مدرن بغداد» که توسط هنرمند و روشنفکر شاکر حسن السعید در سال تأسیس شده بود پیوست.

این نقاش عرب زبان در طول یک دوره پرتلاطم سیاسی در عراق، بین سال های 1966 تا 1973 به عنوان نیروی ذخیره در ارتش عراق خدمت کرد و در آنجا شاهد جنایات بسیاری بود و همین باعث شد تعدادی از آثارش را پیرامون چیزهایی که دیده بود اختصاص دهد. عزاوی، از نسل مردمی بود که کشور و سرزمین خود را به دست دیکتاتوری‌ها و جنگ‌های خونین سپرده است.  بسیاری از آثار او، تفسیری از ویرانی های عراق بر اثر جنگ و تهاجم است.

در آثار او، سبک‌های انتزاعی، آزاد و کلاسیک را با هم ترکیب شده اند. آثار عزاوی در گالری‌هایی همچون مجموعه عمومی وین، موزه بریتانیا، موزه ویکتوریا و آلبرت، مجموعه گلبنکیان بارسلونا و… در معرض عموم قرار گرفته است.

برای یادگیری و تسلط به زبان شیرین عربی، به این لینک مراجعه کنید.

نویسنده: سیده سحر حسینی مقدم

 

چقدر این مطلب رو دوست داشتین؟
قبلی شبکه های تلویزیونی پر طرفدار عربی
بعدی تیزر دوره آموزش مکالمه «عربی پلاس»

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

دسته‌ها
محصولات
  • دوره-آموزش-مکالمه-عربیکا-1 دوره آموزش مکالمه عربی عربیکا
    3,000,000 تومان 1,500,000 تومان
  • دوره-آموزشی-مترجم-شو-محمد-کارمی دوره مترجم شو
    امتیاز 5.00 از 5

    2,800,000 تومان
آکادمی آموزش
لوگوی-جدید-وبسایت-استاد-محمد-کارمی
  • درباره محمد کارمی
  • خرید دوره آموزش مکالمه عربی
  • همه چیز درباره مکالمه به زبان عربی

آموزش زبان عربی به خصوص به گویش یا لهجه عربی از مهم ترین نیاز های کسب و کارهایی است که مشتری آن ها از کشورهای عربی به خصوص عراق می باشد. ما بر آن شدیم تا با تجربه و تخصصی که داریم بهترین آموزش ها را در این زمینه برای علاقه مندان مهیا نماییم.
من محمد کارمی برای آموزش این زبان شیرین در خدمت شما هستم.

Instagram Telegram Youtube

ارتباط در واتساپ: 09309442136

© 1401. طراحی شده توسط مصطفی سلیمانی
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://mohammadkaremi.ir/?p=4194
ورود به سیستم ×
کد تایید
لطفاً کد تأیید ارسال شده به آن را تایپ کنید
ارسال
ورود / عضویت
کد تأیید به شماره شما ارسال می شود
ادامه دهید
Proceed With WhatsApp
ارسال مجدد کد یکبار مصرف(00:60)
  • (+93) Afghanistan
  • (+355) Albania
  • (+213) Algeria
  • (+1) American Samoa
  • (+376) Andorra
  • (+244) Angola
  • (+1) Anguilla
  • (+1) Antigua
  • (+54) Argentina
  • (+374) Armenia
  • (+297) Aruba
  • (+61) Australia
  • (+43) Austria
  • (+994) Azerbaijan
  • (+973) Bahrain
  • (+880) Bangladesh
  • (+1) Barbados
  • (+375) Belarus
  • (+32) Belgium
  • (+501) Belize
  • (+229) Benin
  • (+1) Bermuda
  • (+975) Bhutan
  • (+591) Bolivia
  • (+599) Bonaire, Sint Eustatius and Saba
  • (+387) Bosnia and Herzegovina
  • (+267) Botswana
  • (+55) Brazil
  • (+246) British Indian Ocean Territory
  • (+1) British Virgin Islands
  • (+673) Brunei
  • (+359) Bulgaria
  • (+226) Burkina Faso
  • (+257) Burundi
  • (+855) Cambodia
  • (+237) Cameroon
  • (+1) Canada
  • (+238) Cape Verde
  • (+1) Cayman Islands
  • (+236) Central African Republic
  • (+235) Chad
  • (+56) Chile
  • (+86) China
  • (+57) Colombia
  • (+269) Comoros
  • (+682) Cook Islands
  • (+225) Côte d'Ivoire
  • (+506) Costa Rica
  • (+385) Croatia
  • (+53) Cuba
  • (+599) Curaçao
  • (+357) Cyprus
  • (+420) Czech Republic
  • (+243) Democratic Republic of the Congo
  • (+45) Denmark
  • (+253) Djibouti
  • (+1) Dominica
  • (+1) Dominican Republic
  • (+593) Ecuador
  • (+20) Egypt
  • (+503) El Salvador
  • (+240) Equatorial Guinea
  • (+291) Eritrea
  • (+372) Estonia
  • (+251) Ethiopia
  • (+500) Falkland Islands
  • (+298) Faroe Islands
  • (+691) Federated States of Micronesia
  • (+679) Fiji
  • (+358) Finland
  • (+33) France
  • (+594) French Guiana
  • (+689) French Polynesia
  • (+241) Gabon
  • (+995) Georgia
  • (+49) Germany
  • (+233) Ghana
  • (+350) Gibraltar
  • (+30) Greece
  • (+299) Greenland
  • (+1) Grenada
  • (+590) Guadeloupe
  • (+1) Guam
  • (+502) Guatemala
  • (+44) Guernsey
  • (+224) Guinea
  • (+245) Guinea-Bissau
  • (+592) Guyana
  • (+509) Haiti
  • (+504) Honduras
  • (+852) Hong Kong
  • (+36) Hungary
  • (+354) Iceland
  • (+91) India
  • (+62) Indonesia
  • (+98) Iran
  • (+964) Iraq
  • (+353) Ireland
  • (+44) Isle Of Man
  • (+972) Israel
  • (+39) Italy
  • (+1) Jamaica
  • (+81) Japan
  • (+44) Jersey
  • (+962) Jordan
  • (+7) Kazakhstan
  • (+254) Kenya
  • (+686) Kiribati
  • (+965) Kuwait
  • (+996) Kyrgyzstan
  • (+856) Laos
  • (+371) Latvia
  • (+961) Lebanon
  • (+266) Lesotho
  • (+231) Liberia
  • (+218) Libya
  • (+423) Liechtenstein
  • (+370) Lithuania
  • (+352) Luxembourg
  • (+853) Macau
  • (+389) Macedonia
  • (+261) Madagascar
  • (+265) Malawi
  • (+60) Malaysia
  • (+960) Maldives
  • (+223) Mali
  • (+356) Malta
  • (+692) Marshall Islands
  • (+596) Martinique
  • (+222) Mauritania
  • (+230) Mauritius
  • (+262) Mayotte
  • (+52) Mexico
  • (+373) Moldova
  • (+377) Monaco
  • (+976) Mongolia
  • (+382) Montenegro
  • (+1) Montserrat
  • (+212) Morocco
  • (+258) Mozambique
  • (+95) Myanmar
  • (+264) Namibia
  • (+674) Nauru
  • (+977) Nepal
  • (+31) Netherlands
  • (+687) New Caledonia
  • (+64) New Zealand
  • (+505) Nicaragua
  • (+227) Niger
  • (+234) Nigeria
  • (+683) Niue
  • (+672) Norfolk Island
  • (+850) North Korea
  • (+1) Northern Mariana Islands
  • (+47) Norway
  • (+968) Oman
  • (+92) Pakistan
  • (+680) Palau
  • (+970) Palestine
  • (+507) Panama
  • (+675) Papua New Guinea
  • (+595) Paraguay
  • (+51) Peru
  • (+63) Philippines
  • (+48) Poland
  • (+351) Portugal
  • (+1) Puerto Rico
  • (+974) Qatar
  • (+242) Republic of the Congo
  • (+40) Romania
  • (+262) Runion
  • (+7) Russia
  • (+250) Rwanda
  • (+290) Saint Helena
  • (+1) Saint Kitts and Nevis
  • (+508) Saint Pierre and Miquelon
  • (+1) Saint Vincent and the Grenadines
  • (+685) Samoa
  • (+378) San Marino
  • (+239) Sao Tome and Principe
  • (+966) Saudi Arabia
  • (+221) Senegal
  • (+381) Serbia
  • (+248) Seychelles
  • (+232) Sierra Leone
  • (+65) Singapore
  • (+1) Sint Maarten
  • (+421) Slovakia
  • (+386) Slovenia
  • (+677) Solomon Islands
  • (+252) Somalia
  • (+27) South Africa
  • (+82) South Korea
  • (+211) South Sudan
  • (+34) Spain
  • (+94) Sri Lanka
  • (+1) St. Lucia
  • (+249) Sudan
  • (+597) Suriname
  • (+268) Swaziland
  • (+46) Sweden
  • (+41) Switzerland
  • (+963) Syria
  • (+886) Taiwan
  • (+992) Tajikistan
  • (+255) Tanzania
  • (+66) Thailand
  • (+1) The Bahamas
  • (+220) The Gambia
  • (+670) Timor-Leste
  • (+228) Togo
  • (+690) Tokelau
  • (+676) Tonga
  • (+1) Trinidad and Tobago
  • (+216) Tunisia
  • (+90) Turkey
  • (+993) Turkmenistan
  • (+1) Turks and Caicos Islands
  • (+688) Tuvalu
  • (+1) U.S. Virgin Islands
  • (+256) Uganda
  • (+380) Ukraine
  • (+971) United Arab Emirates
  • (+44) United Kingdom
  • (+1) United States
  • (+598) Uruguay
  • (+998) Uzbekistan
  • (+678) Vanuatu
  • (+58) Venezuela
  • (+84) Vietnam
  • (+681) Wallis and Futuna
  • (+212) Western Sahara
  • (+967) Yemen
  • (+260) Zambia
  • (+263) Zimbabwe
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.