جستجو برای:

مدرن‌ترین ورزشگاه‌های کشورهای عربی

ورزشگاه‌های کشورهای عربی

کشورهای عربی در سال‌ های اخیر پیشرفت چشمگیری در زمینه‌های مختلف داشته‌ اند. این کشورها تمام تلاش خود را می‌کنند تا از ظرفیت‌های موجود نهایت استفاده را ببرند و هر روزه امکانات و تجهیزات خود را افزایش دهند. یکی از مهم‌ترین مواردی که باعث پیشرفت کشورهای عربی شده است، توجه به صنعت توریسم و گردشگری است که از طریق رسیدگی به شهر و زیباسازی آن و در اختیار گذاشتن امکانات مختلف برای توریسم‌ها، توانسته‌اند در این زمینه به موفقیت زیادی برسد. اما یکی از مهم‌ترین دلایلی که سبب جذب توریسم به کشورهای عربی شده است وجود مدرن‌ترین ورزشگاه‌ها در این کشورها بوده که به یک منبع درآمد عالی برای آن‌ها تبدیل شده است و به رشد اقتصادی آن‌ها کمک زیادی کرده است.

با مشاهده استقبال زیادی که از ورزشگاه‌های کشورهای عربی شده است. این کشور‌ها انگیزه پیدا کردند که انواع ورزشگاه‌های مختلف و مدرن را در شهرهای مختلف به وجود آورند و در این زمینه نیز موفق عمل کرده‌اند. ما در ادامه این مقاله به معرفی مدرن‌ترین ورزشگاه‌های کشورهای عربی خواهیم پرداخت پس با ما همراه باشید.

اهمیت فوتبال در کشورهای عربی

کشورهای عربی به ورزش‌های مختلفی علاقه‌مند هستند که فوتبال نیز یکی از پرطرفدارترین ورزش‌ها در این کشور‌ها است. باشگاه‌های مختلفی در شهرهای مختلف ایالات متحده عربی به وجود آمده‌اند که برخی از این باشگاه‌ها عبارتنداز؛ النصر، العین، الوحده، الوصل، شباب الاهلی و غیره که مردم نیز از این باشگاه‌ها استقبال و حمایت زیادی می‌کنند.

ورزشگاه‌های مجهز و مدرنی که در کشورهایی مثل امارات وجود دارند، سبب شدند که هفدهمین دوره جام ملت‌های آسیا در سال 2019 و پس از میزبانی آن در سال 1996 در شهرهای العین و ابوظبی برگزار شود. همچنین ورزشگاه‌های کشورهای عربی باعث شده‌اند که این کشورها بتوانند برای فوتبال و سایر رشته‌های ورزشی سرمایه گذاری زیادی کنند و هر روز در حال پیشرفت هستند و قطعاً در سال‌های آینده به جایگاه بالایی در این حوزه خواهند رسید.

ورزشگاه‌های کشورهای عربی

مدرن‌ترین ورزشگاه‌های کشورهای عربی

در شهرهای مختلفی از کشور‌های عربی، ورزشگاه مدرن و مجهز ساخته شده است که هر کدام طراحی منحصربه‌فرد و ظرفیت خاص خود را دار

د که ما در ادامه به بررسی برخی از این شهرها و ورزشگاه‌های آن‌ها خواهیم پرداخت.

ورزشگاه‌های دبی

از جمله مدرن‌ترین ورزشگاه‌های کشورهای عربی در دبی قرار دارد که در ادامه به چند مورد از مهم‌ترین و مدرن‌ترین ورزشگاه‌های دبی می‌پردازیم.

          ·          ورزشگاه آل راشد

ورزشگاه آل راشد که به آن ملعب آل راشد نیز می‌گویند یکی از بهترین ورزشگاه‌های کشورهای عربی است که در سال 1948 ساخت آن استارت زده شد و در سال 1949 به بهره‌برداری رسید. چمن این ورزشگاه‌ها ترکیبی از الیاف مصنوعی و چمن طبیعی است و ظرفیتی بالغ بر 12000 هزار نفر را دارد. ورزشگاه آل راشد بسیار مجهز و مدرن است و بازی‌های مهمی در آن برگزار شده است و همچنان برای برگزاری مسابقات مهم در اولویت انتخاب قرار دارد.

این ورزشگاه میزبان بازی‌هایی مانند بازی‌های خانگی باشگاه شباب الاهلی بوده و در سال 2003 نیز میزبان برخی از بازی فوتبال جام جهانی زیر 20 سال شد.

          ·          ورزشگاه زعبیل

ورزشگاه چند منظوره زعبیل دبی نیز یکی از بهترین ورزشگاه‌های دبی است که در سال 1947 با ظرفیت 8439 نفر تاسیس شد و به عنوان ورزشگاه خانگی باشگاه الوصل امارات از تیم‌های دسته یک لیگ امارات به مالکیت شیخ احمد ابن راشد آل مکتوم شناخته می‌شود که در لیگ برتر امارات 7 بار قهرمان شد.

          ·          ورزشگاه السعبات

شرکت هواپیمایی امارات ایرلاین، مالک ورزشگاه السعبات دبی است که جزو ورزشگاه‌های بزرگ کشورهای عربی بوده. و ظرفیت 44000 نفره دارد که در سال 2008 تاسیس شد. این ورزشگاه دارای زمین‌های مختلفی برای ورزش‌های گوناگون مانند؛ کریکت، بسکتبال، فوتبال، تنیس و غیره است. همچنین به دلیل مساحت زیادی که این ورزشگاه دارد، کنسرت‌های مهم و بزرگ نیز در آن برگزار می‌شود.

          ·          ورزشگاه مکتوم ابن راشد آل مکتوم

ورزشگاه مکتوم ابن راشد آل مکتوم که به عنوان ورزشگاه خانگی باشگاه باشگاه الشباب الاهلی شناخته می‌شود، ظرفیت 12000 هزار نفره دارد و جزو ورزشگاه‌های زیبا و مدرن دبی محسوب می‌شود که مالک آن نیز ولیعهد دبی، حمدان ابن محمد آل مکتوم است و جزو ثروتمندترین ورزشگاه‌ها شمرده می‌شود. باشگاه مکتوم ابن راشد آل مکتوم در سال 2015 مقام دوم را در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا کسب کرد.

ورزشگاه‌های کشورهای عربی


ورزشگاه‌های ابوظبی

ابوظبی نیز از جمله شهرهای عربی است که دارای ورزشگاه‌های مجهز و پیشرفته است که در ادامه برخی از مدرن‌ترین ورزشگا‌های آن را معرفی می‌کنیم.

          ·          ورزشگاه بنی یاس

ورزشگاه بنی یاس، جزو محبوب ترین ورزشگاه‌های کشورهای عربی است که ظرفیت 9570 نفر دارد و به عنوان ورزشگاه خانگی باشگاه بنی یاس شناخته می‌شود. این ورزشگاه در لیگ امارات موفق به دریافت مقام دوم در فصل 2010 تا 2011 شد و مقام قهرمانی و نائب قهرمانی را کسب کند.

          ·          ورزشگاه آل نهیان

ورزشگاه آل نهیان یا وحده ورزشگاهی چند منظوره است که در سال 1995 با ظرفیت 15000 نفر به مالکیت خاندان آل نهیان ساخته شد. این ورزشگاه به عنوان باشگاه خانگی تیم الوحده شناخته می‌شود و یکی از باشگاه‌های معروف است که در لیگ برتر امارات قرار دارد.

ورزشگاه آل نهیان میزبان 5 بازی جام ملت‌های آسیا و در سال 2003 میزبان مسابقات قهرمانی جوانان جهان فیفا بوده است.

          ·          ورزشگاه الجزیره محمد ابن زیاد

این ورزشگاه به مالکیت باشگاه الجزیره امارات است که مالک این باشگاه نیز منصور ابن زاید است و در سال 1980 تاسیس شد و در سال‌های 2006 و 2009 به منظور مجهز کردن آن، نوسازی شد. چند مورد از مسابقات فوتبال جام ملت‌های آسیا 2019 در این ورزشگاه برگزار شد. باشگاه الجزیره امارات جزو باشگاه‌های محبوب و پرطرفدار بوده که در سال 2010 تا 2011 به مقام قهرمانی لیگ امارات رسید.

          ·          ورزشگاه اسپورت سیتی زاید

ورزشگاه چند منظوره اسپورت سیتی زاید در سال 1980 تاسیس شد. همچنین این ورزشگاه در سال‌ 2009 نوسازی و در سال 2017 گسترش داده شد. ورزشگاه اسپورت سیتی زاید جزو ورزشگاه‌های بزرگ محسوب می‌شود که ظرفیت 45000 نفری دارد. مسابقات مختلف و مهمی از جمله؛ مسابقات قهرمانی جوانان جهان فیفا 2003، میزبانی جام باشگاه‌های فیفا در مرحله نیمه نهایی و نهایی، برگزاری مسابقات افتتاحیه و فینال یک بازی در مرحله یک چهارم نهایی ویک بازی در مرحله یک شانزدهم نهایی جام ملت‌های آسیا در سال 2019، میزبانی جام ملت‌های آسیا در سال 1996، میزبانی جام ملت‌های خلیج فارس در سال 2003، میزبانی جام جهانی در سال 2017 و 2018 در این ورزشگاه برگزار شده است.


ورزشگاه‌های شارجه

شهر شارجه دارای 2600 کیلومتر مربع مساحت بوده و از جنوب با خلیج فارس ایران همسایه است. این شهر به عنوان پایتخت فرهنگی امارات متحده عربی شناخته می‌شود و ورزشگاه‌های مدرن و زیبایی در این شهر تاسیس شده است که در ادامه یکی از بهترین آن‌ها یعنی ورزشگاه الشارجه می‌پردازیم.

          ·          ورزشگاه الشارجه

این ورزشگاه که بیشترین استفاده را برای بازی‌های فوتبال دارد، ورزشگاهی چند منظوره با ظرفیت 20000 نفر بوده که باشگاه خانگی باشگاه الشارجه و تحت مالکیت آن است. باشگاه الشارجه جزو باشگاه‌های پرطرفدار است که 6 بار مقام قهرمانی را دریافت کرده است.

ورزشگاه‌های کشورهای عربی


ورزشگاه‌ های شهر العین

شهر العین نیز یکی از شهرهای زیبای عربی است که سرمایه گذاری زیادی برای ساخت ورزشگاه‌های مجهز و مدرن کرده است. که در ادامه به مهم‌ترین ورزشگاه‌های این شهر می‌پردازیم.

          ·          ورزشگاه طحنون بن محمد

ورزشگاه طحنون بن محمد در سال 1987 تاسیس شد و ظرفیت 15000 نفره دارد. بیشترین استفاده از این ورزشگاه‌ برای فوتبال است و در سال‌های 2003 و 2005 میزبانی مسابقات فینال لیگ قهرمانان آسیا بود.

          ·          ورزشگاه هزاع ابن زاید

ورزشگاه هزاع ابن زاید در سال 2014 در شهر العین در زمینی به مساحت 45 هزار متر مربع و ظرفیت 22717 نفر تاسیس شد که در مالکیت باشگاه العین است. باشگاه العین در سال‌های 2002 تا 2003 عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا و مقام دوم را در سال 2005 دریافت کرد. همچنین این باشگاه در سال 2016 عنوان نایب قهرمان لیگ قهرمانان آسیا را دریافت کرد و در سال 2018 مقام نایب قهرمانی باشگاه‌های جهان را کسب نمود.

ورزشگاه هزاع ابن زاید میزبان 8 بازی از بازی‌های جام ملت‌های آسیا در مرحله یک هشتم نهایی، یک چهارم نهایی و نیمه نهایی در سال 2019 بود.


سوالات متداول

  1. ورزشگاه‌های کشورهای عربی چه اهمیتی برا آن‌ها دارند؟

کشورهای عربی به ورزش‌های مختلفی علاقه‌مند هستند و زمینه توسعه و گسترش این ورزش‌ها را با ساخت ورزشگاه فراهم کرده‌اند. همچنین ورزشگاه‌ها باعث جذب توریسم می‌شود و به اقتصاد این کشور‌ها کمک زیادی می‌کند.

  1. ورزشگاه‌های کشورهای عربی در کدام شهرها ساخته شده‌اند؟

شهرهای زیادی دارای ورزشگاه هستند که برخی از مهم‌ترین آن‌ها، شهرهای العین، دبی، الشارجه و ابوظبی است.

  1. مدرن‌ترین ورزشگاه‌های کشورهای عربی کدام‌اند؟

در کشورهای عربی ورزشگاه‌های مدرن زیادی از جمله ورزشگاه آل راشد، اسپورت سیتی زاید، زعبیل، الجزیره محمد ابن زیاد، هزاع ابن زاید، آل نهیان و غیره به وجود آمده‌اند.


نتیجه‌گیری

در سال‌های اخیر کشورهای عربی به پیشرفت و توسعه زیادی رسیده‌اند و در زمینه‌های مختلفی از جمله توسعه زیرساخت‌ها تلاش زیادی کرده‌اند. همچنین کشورهای عربی در زمینه ساخت ورزشگاه‌ها سرمایه گذاری زیادی کرده‌اند و در شهرهای مختلف ورزشگاه‌های مجهز و بسیار زیبایی را ساخته‌اند. شهرهای عربی مانند؛ دبی، العین، ابوظبی و الشارجه از جمله شهرهایی هستند که ورزشگاه‌های مجلل و مجهزی در آن‌ها ساخته شده است. سالانه توریست‌های زیادی از این طریق به این شهرها سفر می‌کنند و منبع درآمد بالایی را به وجود می‌آورند. ما در این مقاله به معرفی برخی از مدرن‌ترین ورزشگاه‌های کشورهای عربی پرداختیم.

 

مطالب خواندنی بیشتر:

4 نویسنده برتر عربی + زندگینامه عجیب

کدام فیلم ها برای یادگیری عربی بهتر است؟

چالش های یادگیری زبان عربی

برترین ویژگی های دوره های آموزشی محمد کارمی

معرفی بهترین کتاب های آموزش زبان عربی

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید